Μαρίνα Πατούλη: Καλοκαιρινές βουτιές στην πισίνα με τον Νίκο Παπαδάκη
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Καλοκαιρινές βουτιές στην πισίνα με τον Νίκο Παπαδάκη

Μαρίνα Πατούλη: Καλοκαιρινές βουτιές στην πισίνα με τον Νίκο Παπαδάκη

Η φιλία τους κρατά χρόνια

Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά σήμερα και πολλοί ήταν αυτοί που αναζήτησαν μια όαση δροσιάς για να κάνουν τις καλοκαιρινές βουτιές τους. Ανάμεσα τους και η Μαρίνα Πατούλη με τον καλό της φίλο Νίκο Παπαδάκη.

Οι δυο τους δεν επισκέφθηκαν κάποια από τις πολυσύχναστες παραλίες των νοτίων προαστίων, αλλά επέλεξαν να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βουτιές τους σε πολυτελή πισίνα. Τα video που ανέβασε και η Μαρίνα Πατούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν πως οι δυο φίλοι και συνεργάτες χαλάρωσαν και απόλαυσαν τις τελευταίες βουτιές του Ιουνίου και δροσίστηκαν εν μέσω… καύσωνα.

Ο Νίκος Παπαδάκης και η Μαρίνα Πατούλη συνδέονται με μια δυνατή φιλία που μετρά πολλά χρόνια. Ο ίδιος γνωρίζει καλά και τον Γιώργο Πατούλη και ήταν από τα λίγα πρόσωπα που ήξερε από νωρίς για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού και στήριξε από την αρχή την καλή του φίλη και συνεργάτιδα.

Οι δυο τους συνεργάζονται στην UNESCO Βορείων Προαστίων όπου η Μαρίνα Πατούλη είναι Πρόεδρος και συντονίζουν πολλές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και ενέργειες.

Λίγες ώρες πριν από τις βουτιές τους στην πισίνα, ο Νίκος Παπαδάκης δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τον καφέ που απόλαυσε με θέα την Ακρόπολη «μαρτυρώντας» πως τόσο ο ίδιος όσο και η Μαρίνα Πατούλη δεν εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα αυτό το Σαββατοκύριακο.