Μαρίνα Πατούλη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Το μήνυμα που έστειλε
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Το μήνυμα που έστειλε

Μαρίνα Πατούλη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Το μήνυμα που έστειλε

Το αρνητικό τεστ και η επιστροφή στα καθήκοντά της

Η φετινή χρονιά είναι αναμφίβολα ταραχώδης για τη Μαρίνα Πατούλη. Η αποκάλυψη για τα σύννεφα στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη και το πινγκ πονγκ δηλώσεων και αποκαλύψεων από τις δυο πλευρές, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την  καρδιά της, αλλά και η πιο πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό την έχουν κάνει σίγουρα να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές της.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι κι αυτή διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό, και τώρα με ένα νέο μήνυμά της στα social media αποκάλυψε πως έδωσε τη μάχη της και βγήκε νικήτρια, έχοντας πια στα χέρια της ένα αρνητικό τεστ Covid- 19.

«”Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι… μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!”. Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια και την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη ενάντια στην Covid-19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας, των ιατρών και των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας! Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας, να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής και να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και συμπλήρωσε: «Διαγνώστηκα αρνητική στην Covid_19. Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!»