Μαρίνα Πατούλη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κρίση στον γάμο της
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κρίση στον γάμο της

Μαρίνα Πατούλη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κρίση στον γάμο της

Εμφανώς καταβεβλημένη στην εκδήλωση για τη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχιακού μεγάρου

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την κρίση που περνά στον γάμο της, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την αποκάλυψη της – στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου – πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους, εδώ και 2,5 μήνες έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece μαζί με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχιακού μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης.

Παράλληλα θα διεξαχθεί εκδήλωση μέσω #livestreaming κατά τη διάρκεια της οποίας Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου θα μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας Επέτειο.

Παρά τη συναισθηματική φόρτιση των ημερών και τη δύσκολη περίοδο που περτά, όπως αποκάλυψε και η ίδια, η Μαρίνα Πατούλη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21.

«Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα «φωτίσουν» από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού Κράτους», είχε αναφέρει μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη σε δημοσίευσή της στα social media πριν από λίγες ημέρες.

Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17…

Δημοσιεύτηκε από Marina Patoulis III στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Φωτογραφίες: NDP