Μάριον Μιχελιδάκη – Αποκλειστικό: Αυτή είναι η εκπομπή που της πρότειναν να παρουσιάσει στο Open
featured

Μάριον Μιχελιδάκη – Αποκλειστικό: Αυτή είναι η εκπομπή που της πρότειναν να παρουσιάσει στο Open

Μάριον Μιχελιδάκη – Αποκλειστικό: Αυτή είναι η εκπομπή που της πρότειναν να παρουσιάσει στο Open

Ο Γιώργος Μπέζας έχει όλες τις πληροφορίες

Το Znews σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση που έγινε από το Open στη Μάριον Μιχελιδάκη.

Όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχαμε γράψει αποκλειστικά στο Ζnews, ο Γιάννης Λάτσιος και η Χρύσα Μασούρου έχουν πολλά πλάνα για τον σταθμό.

Οι ιθύνοντες του Open σκέφτονται να δημιουργήσουν μια ενημερωτική εκπομπή στα πρότυπα του Live News του Νίκου Ευαγγελάτου που θα ασχολείται με κοινωνικά θέματα και θα είναι μια ανασκόπηση της ημέρας.

Την εκπομπή αυτή θέλουν να την εντάξουν στο καθημερινό πρόγραμμα στη μεσημεριανή ζώνη.

Στόχος είναι να ξεκινά στις 14:00 και να τελειώνει στις 16:00.

Θα βρίσκεται δηλαδή απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, τον Νίκο Μουτσινά και την Τατιάνα Στεφανίδου, εκτός από τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων.

Η αλήθεια είναι ότι στο Open θέλουν πολύ να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό προϊόν με ένα πρόσωπο που να γνωρίζει καλά το ζωντανό πρόγραμμα και θα μπορεί να σταθεί και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

Μέχρι στιγμής το πρόσωπο που έχουν κάνει ραντεβού και θέλουν πολύ στο δυναμικό τους, τόσο ο Γιάννης Λάτσιος όσο και η Χρύσα Μασούρου, είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Μάριον Μιχελιδάκη, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Αναμφισβήτητα η Μάριον Μιχελιδάκη είναι ένα πρόσωπο «άκαφτο» τηλεοπτικά, με εμπειρία και έχει όλα τα εφόδια για να σταθεί στον ανταγωνισμό σε μια ζώνη δύσκολη.

Ωστόσο η απόφαση να αφήσει την ΕΡΤ είναι μεγάλη, καθώς αν δεχτεί την πρόταση του Open θα πρέπει να παραιτηθεί από την δημόσια τηλεόραση.

Η εκπομπή φαίνεται πως θέλουν να βγει στις αρχές του Μάρτη και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

Μένει να δούμε αν η ΕΡΤ θα «κατεβάσει» αντιπρόταση για τη δημοσιογράφο -που στο Ραδιομέγαρο θεωρούν μια από τις καλύτερες που έχουν στο δυναμικό τους- προκειμένου να την πείσουν να μείνει.