Μάριος Ιορδάνου: «Τσουρέ δεν έχεις ιδέα. Η γνώμη σου περιττεύει»
Πρωινές εκπομπές

Μάριος Ιορδάνου: «Τσουρέ δεν έχεις ιδέα. Η γνώμη σου περιττεύει»

Μάριος Ιορδάνου: «Τσουρέ δεν έχεις ιδέα. Η γνώμη σου περιττεύει»

Ο ηθοποιός απάντησε στον δημοσιογράφο κι εκείνος με τη σειρά του, ανέφερε τη δική του εκδοχή

Για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και τον σκύλο του Μπράντο, τον οποίο αποκαλεί παιδί του, μίλησε ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος απάντησε και στον Κώστα Τσουρό, που τον είχε σχολιάσει στο παρελθόν.

«Όταν έπαθα 3-4 εγκεφαλικά επεισόδια έλεγα στη Σόφη στη γυναίκα της ζωής μου, ότι θέλω να με γυρίσει πίσω για να πάρω μια αγκαλιά τον σκύλο μου», ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου.

«Ο σκύλος μου ο Μπράντο είναι το παιδί μου και όλοι λένε: “Μάριε, είναι δυνατόν… παιδί τον σκύλο; και λέω: “Ναι παιδί τον σκύλο μου και σε όποιον αρέσει”. Μάλιστα ο Κώστας ο Τσουρός είχε βγει και το είχε σχολιάσει. Τσουρέ δεν έχεις ιδέα. Εφόσον εγώ τον νιώθω παιδί μου, η δική σου γνώμη περιττεύει. Και η γνώμη όλων περιττεύει», ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου για τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος του Mega.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Κώστας Τσουρός έδωσε τη δική του απάντηση: «Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε πει ο Μάριος Ιορδάνου τότε και τι είχα σχολιάσει . Θυμάμαι όμως ότι είχε σχολιάσει ότι είναι παιδί του το σκυλί, αλλά ακριβώς δεν θυμάμαι τι είχα πει, λυπάμαι. Φυσικά και η γνώμη μου περιττεύει για τον Μάριο Ιορδάνου, απλά ξέρεις πως όταν κάποιος δίνει μια συνέντευξη, αυτοί που παρουσιάζουν μια εκπομπή θα πουν την άποψή τους. Για κάποιους περιττεύει για κάποιους όχι», είπε ο Κώστας Τσουρός.