Mark Ronson: Επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την κόρη της Meryl Streep, Grace Gummer
Κόσμος

Mark Ronson: Επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την κόρη της Meryl Streep, Grace Gummer

Mark Ronson: Επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την κόρη της Meryl Streep, Grace Gummer

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και συνθέτης παραδέχτηκε το γεγονός μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν

Τον έρωτά του με την κόρη της Meryl Streep, Grace Gummer, αλλά και τον αρραβώνα τους, επιβεβαίωσε ο Mark Ronson, ο οποίος πρόκειται να γίνει γαμπρός της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Ο μέγας μουσικός παραγωγός και συνθέτης, αγαπημένος της αείμνηστης Amy Winehouse αλλά και της Lady Gaga, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με τη Miley Cyrus, την Adele, αλλά και τον Bruno Mars, αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου podcast με τον Tame Impala, The FADER Uncovered, αναφέρει το People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Ronson (@iammarkronson)

Ο Mark Ronson είπε χαρακτηριστικά, ότι μαζί με την Grace Gummer μοιράστηκαν το πρώτο τους φιλί ακούγοντας το πρώτο άλμπουμ του Tame Impala, InnerSpeaker.

Η Gummer και ο Ronson πυροδότησαν φήμες για τους αρραβώνες τους τον Μάιο, όταν η κόρη της Meryl Streep εντοπίστηκε να φοράει ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο, σε φωτογραφίες που παρουσίασε το Page Six, καθώς το ζευγάρι απολάμβανε μια ρομαντική βόλτα στο Λονδίνο. Μάλιστα, οι δυο τους, φέρεται να γευμάτισαν με τη μητέρα του Ronson, Ann Dexter-Jones, εκείνη την ημέρα.

Ο Ronson συναντήθηκε επίσης με την τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ μητέρα της Gummer αλλά και τον πατέρα της, Don Gummer, αναφέρει η Sun.

«Φαινόταν να τους άρεσε ο Ronson, κάτι που είναι καλό σημάδι. Θα ήταν τρομακτικό για κάθε άντρα να προσπαθήσει να γοητεύσει τη Meryl Streep», ανέφερε πηγή, σημειώνοντας ότι το ζευγάρι έβγαινε ραντεβού για «αρκετούς μήνες», ενώ μετά φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο αρραβώνας τους, είναι ο δεύτερος και για τους δύο, καθώς η ηθοποιός Grace, η οποία μεταξύ άλλων έχει παίξει στο Smash, το American Horror Story, το Mr. Robot και το A Teacher, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον μουσικό και ηθοποιό του Nomadland, Tay Strathairn, τον Απρίλιο. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν οι ασυμβίβαστες διαφορές, καθώς χώρισαν τον Αύγουστο του 2019, μόλις ένα μήνα αφότου είχαν δεθεί κρυφά.

Ο Ronson παντρεύτηκε τη Γαλλίδα ηθοποιό Joséphine de La Baume, από το 2011 έως το 2018. Επίσης, είχε δεσμευτεί για λίγο με την Rashida Jones,  το 2003.