Μάρω Κοντού: Τι αποκάλυψε για τη «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο της;
Νέα

Μάρω Κοντού: Τι αποκάλυψε για τη «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο της;

Μάρω Κοντού: Τι αποκάλυψε για τη «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο της;

Η ηθοποιός απολαμβάνει τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA

Ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στο νέο επιτυχημένο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς», είναι η Μάρω Κοντού, η οποία ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο «MEGA Καλημέρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για την εμπειρία της από τα γυρίσματα, τονίζοντας ότι: «Πιστεύω πάρα πολύ στον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου και στην σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Μ΄αρέσει ο ρόλος αυτός που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της ωραίας γυναίκας που είχα στις κινηματογραφικές ταινίες».

Η Μάρω Κοντού έκανε λόγο για «άνετα γυρίσματα, με χιούμορ και απόλαυση», ενώ μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει guest εμφανίσεις, αλλά κινεί καταστάσεις και τα νήματα στην υπόθεση.

«Είμαι μια γυναίκα που έχει κάνει 15 χρόνια στην φυλακή, το λέω τώρα» αποκάλυψε.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, επισημαίνοντας πως η οικογένεια της ήταν αρνητική απέναντι σε αυτή.

Όσον αφορά στις καταγγελίες που κλόνισαν τον χώρο του ελληνικού θεάτρου, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως πρόκειται για ένα «πολύ πικρό αλλά μεμονωμένο γεγονός το οποίο πήρε τεράστια διάσταση και άφησε μια σκιά που όμως οι θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζονται φέτος θα εξαφανίσουν».

https://streamable.com/3uiwck