MasterChef: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα – κλειδιά εκτός από τους κριτές
Νέα

MasterChef: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα – κλειδιά εκτός από τους κριτές

MasterChef: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα – κλειδιά εκτός από τους κριτές

Γνωρίστε τους σεφ που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες

Πρεμιέρα το Σάββατο ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το MasterChef και στο Star ανυπομονούν για την έναρξη του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο κάθε σεζόν αποτελεί αγαπημένη συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έχουν δείξει ήδη τις διαθέσεις τους από το trailer που κυκλοφορεί, με το φετινό τηλεπαιχνίδι να διαφέρει τελείως από το περσινό.

Όλο το team είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους νέους μάγειρες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef, ενώ εκτός από τους τρεις, υπάρχουν ακόμα τρία πρόσωπα – κλειδιά πίσω από αυτούς, που βοηθούν τους παίκτες και την παραγωγή για το τελικό αποτέλεσμα κάθε επεισοδίου, όπως τους παρουσίασαν οι «Κου Κου».

Ο πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είναι ο food stylist του φετινού διαγωνισμού, εκείνος που θα δείξει ορισμένα πράγματα στους παίκτες για το σωστό στήσιμο των πιάτων.

Στη θέση του παρέμεινε ο Νίκος Θωμάς, ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε και πέρσι στο ριάλιτι και μάλιστα, ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς των παικτών. Πρόκειται για τον food beverage manager, θέση που την είχε κάποτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και επινοεί τα πιάτα που θα φτιάξουν οι διαγωνιζόμενοι. Επίσης είναι ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη για το pantry.

Τέλος, είναι ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος υποδεχόταν πέρσι τους νικητές στην έξοδό τους.

https://streamable.com/0d82fq