MasterChef: Αυτή η ομάδα πέρασε στην οκτάδα
Reality TV

MasterChef: Αυτή η ομάδα πέρασε στην οκτάδα

MasterChef: Αυτή η ομάδα πέρασε στην οκτάδα

Οι βαθμολογίες των πιάτων και η δοκιμασία

Ημέρα αξιολόγησης ήταν η αποψινή για το MasterChef, με τους κριτές να ανακοινώνουν τις βαθμολογίες των πιάτων που μαγείρεψαν οι τρεις ομάδες.

Οι σεφ ξεκίνησαν να σχολιάζουν μία μία τις προσπάθειες της μπλε, της κίτρινης και της κόκκινης ομάδας, κάνοντας τις παρατηρήσεις τους σε λάθη και αστοχίες, ενώ έδωσαν τα εύσημα και σε κάποιες από αυτές, όπως η φακοσαλάτα των Κίτρινων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην μπλε ομάδα και στο τεχνικό λάθος που είχε γίνει με το φοντάν, το οποίο ο Πάνος προσπάθησε να καλύψει καθώς είχε πάρα παραπάνω χρώμα από τη μία πλευρά.

«Το φοντάν στον φούρνο νομίζω είχε πάρα λίγο παραπάνω χρώμα από την μία πλευρά, αλλά όταν το δοκιμάσαμε δεν ήταν τόσο έντονο και το βάλαμε», είπε η Μαρίνα, με τον Πάνο Ιωαννίδη να τη ρωτά:

«Γιατί το κρύψατε και γιατί το βάλατε από κάτω;».

«Δεν το κρύψαμε σε καμία περίπτωση, είδαμε ότι είχε πάρα απλά χρώμα και δεν είχε περίεργη γεύση», απάντησε χαρακτηριστικά εκείνη, με την παραγωγή να αποκαλύπτει το ψέμα της.

https://streamable.com/obmxur

Η μπλε ομάδα με καλύτερο πιάτο το κυρίως, συγκέντρωσε 65 βαθμούς συνολικά, η κίτρινη ομάδα με καλύτερο το ορεκτικό, συγκέντρωσε 63 βαθμούς, ενώ η κόκκινη με καλύτερο πιάτο το γλυκό που πήρε 30/30 συγκέντρωσε 75 βαθμούς.

Ως εκ τούτου νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη, ενώ οι άλλες δύο μπήκαν στη δοκιμασία τυφλής γευσιγνωσίας.

https://streamable.com/vylwx8