MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής
Reality TV

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Οι αντιδράσεις των συμπαικτών του στο σπίτι και το γράμμα που άφησε

Η ώρα της κρίσης έφθασε για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση πήγαν τα πιάτα μπροστά στους κριτές για να τα δοκιμάσουν και να επιλέξουν τα δύο καλύτερα για να συνεχίσουν στο MasterChef.

Η Ανούς βρέθηκε πρώτη μπροστά στους κριτές, με το πιάτο της να έχει ορισμένες αδυναμίες και τους κριτές να μιλούν για μια προσπάθεια που είχε σίγουρα αδυναμίες.

https://streamable.com/2nwwzs

Ακολούθησε το πιάτο του Τζιοβάννι, που διαγωνίστηκε για πρώτη φορά σε δοκιμασία αποχώρησης, όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Τρίτος και τελευταίος ο Ιωάννης πήγε το πιάτο μπροστά στους κριτές και όπως φάνηκε κέρδισε την καλύτερη κριτική.

https://streamable.com/u0iwau

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ιωάννης ήταν ο πρώτος που πήρε το εισιτήριο για τους 9 και επέστρεψε στο σπίτι.

https://streamable.com/2spef6

Με τον Τζιοβάννι να τον ακολουθεί και την Ανούς να βλέπει την πόρτα της εξόδου. Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Ανούς «λύγισε» μπροστά στην κάμερα.

https://streamable.com/h8nntl

Οι αντιδράσεις στο σπίτι

Στο σπίτι, ωστόσο, όλοι περίμεναν να δουν ποιος θα επιστρέψει δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιωάννη που είχε την καλύτερη προσπάθεια. Και πράγματι ο Ιωάννης επέστρεψε και ο Διονύσης πανηγύρισε, ενώ η επιστροφή του Τζιοβάννι έκανε τη Μαργαρίτα να χαρεί πολύ και τον Διονύση να στεναχωρηθεί, όχι τόσο πολύ όσο περιμέναμε…

Το γούρι του Διονύση τελικά δεν λειτούργησε και η Ανούς άφησε γράμμα και «κάρφωσε» τη Μαρίνα αναφέροντας: «Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε καιρό πριν».

https://streamable.com/qdrnes