Reality TV

MasterChef: Δάκρυα για την αποχώρηση – Σε κατάθλιψη το Twitter

MasterChef: Δάκρυα για την αποχώρηση – Σε κατάθλιψη το Twitter

Τους ξεμπρόστιασε ο Τζιοβάνι που γνώρισε την αποθέωση

Ένα εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό πιάτο ήταν αυτό που έφερε ο pastry chef Νίκος Κοσμάς στο MasterChef, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα, σε Μαργαρίτα, Μαρία και Παναγιώτη.

Η Μαργαρίτα, η οποία πήρε πάνω της την ευθύνη της ήττας της μπλε ομάδας βρέθηκε στον τάκο και ήταν εκείνη που δυσκολεύτηκε περισσότερο καθώς δεν κατάφερε να φτιάξει τη βάση που χρειαζόταν για το γλυκό που ζητούνταν.

https://streamable.com/ofxnza

Η Μαργαρίτα, έβαλε τα υπόλοιπα υλικά στο πιάτο, ωστόσο κατάλαβε ότι οι πιθανότητες παραμονής της στο reality μαγειρικής ήταν ελάχιστες και γι αυτό ξέσπασε σε κλάματα.

https://streamable.com/3fsrev

Στεναχώρια στο Twitter και respect στον Τζιοβάνι

Η τροπή που πήρε το παιχνίδι με την αποτυχία της Μαργαρίτας, αλλά και τα δάκρυα της παίκτριας η οποία ήταν η πιο αγαπητή, έφερε στεναχώρια και συγκίνηση στους Twitterαδες, την ίδια στιγμή που τα όσα είπε ο Τζιοβάνι ήταν ο λόγος της αποθέωσής του.

Σύμφωνα με τον Τζιοβάνι, η Μαρία και ο Στέφανος έβαλαν αρχηγό τη Μαργαρίτα με σκοπό να τη διώξουν.

Η βαθμολογία

Η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 20 βαθμούς εξαιτίας της αστοχίας με τη σοκολατένια βάση, η Μαρία βαθμολογήθηκε με 28 και ο Παναγιώτης 33.

https://streamable.com/6817ml

Η αποχώρηση της Μαργαρίτας έφερε δάκρυα στα μάτια των παικτών, με τη Μαρία να ξεσπά και να εύχεται να επιστρέψει. Οι τρεις κριτές της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, με τον Πάνο Ιωαννίδη να την κάνει να ξεσπά σε κλάματα. «Μαγειρική ταλεντάρα» την αποκάλεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και την ευχαρίστησε για τα πιάτα που έκανε.

Η Μαργαρίτα έδειξε νικητή τον Τζιοβάνι και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι και μια ζεστή αγκαλιά από τους τρεις σεφ.

https://streamable.com/kpwn51

Exit mobile version