MasterChef: Έξαλλος ο Αντώνης με τον Διονύση – «Χάρηκες φλώρε;»
Reality TV

MasterChef: Έξαλλος ο Αντώνης με τον Διονύση – «Χάρηκες φλώρε;»

MasterChef: Έξαλλος ο Αντώνης με τον Διονύση – «Χάρηκες φλώρε;»

Και το var για το ζωμό του Στέφανου στην εκπνοή του χρόνου

Επεισοδιακά τελείωσε η δεύτερη μονομαχία για την είσοδο των παλιών παικτών στο MasterChef. Ο Αντώνης Μητρόπουλος προκάλεσε την Ανούς Χεριμιάν, ο Ιωάννης Αυλωνίτης τον Στέφανο Χίλα και η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου τον Παύλο Χάππιλο. Οι έξι διαγωνιζόμενοι μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για το στήσιμο των πιάτων, ενώ κάποια στοιχεία έμειναν και εκτός.

Στην εκπνοή του χρόνου, ο Στέφανος έριξε λίγο από τον ζωμό του στο πιάτο, με τον Ιωάννη να αντιδρά και να του λέει ότι το πρόσθεσε εκτός χρόνου. Ωστόσο, το var έδειξε ότι δεν υπήρξε λόγος ακύρωσης της προσπάθειάς του μιας και όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Στέφανος ήταν τελικά εντός χρόνου.

Μεγαλύτερη ωστόσο, ένταση προκλήθηκε με τον Αντώνη που ενώ είχε ετοιμάσει το «σορμπέ» για το πιάτο του, τελικά το ξέχασε στην κατάψυξη. Ο παίκτης ενημερώθηκε από την παραγωγή πως δεν μπορεί να το προσθέσει στο πιάτο, μιας και αυτό βρισκόταν εκτός πάγκου.  Ο ίδιος έδειξε τη δυσαρέσκειά του και όταν ο Διονύσης το σχολίασε εκείνος έξαλλος του απάντησε: «Χάρηκες φλώρε;».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι χάρηκαν κάποιοι. Ο κόσμος θα καταλάβει την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κ…οτούμπα τον έλεγαν πάντα κι είναι ακόμα. Δεν ξέρω αν χάρηκε αλλά δεν με κοιτά καν στα μάτια. Δεν θα κάτσω να τσακώνονται για οτιδήποτε, απλά δεν του δίνω σημασία».

https://streamable.com/r2wlck