MasterChef – Highlights: Η νικήτρια του «μυστήριου» ψυγείου, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα
Reality TV

MasterChef – Highlights: Η νικήτρια του «μυστήριου» ψυγείου, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

MasterChef – Highlights: Η νικήτρια του «μυστήριου» ψυγείου, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ποιες προσπάθειες ξεχώρισαν;

Τρία πιάτα επέλεξαν να δοκιμάσουν από τη δοκιμασία του «μυστήριου» ψυγείου οι κριτές του MasterChef, με την Ανούς, τη Λία και τον Τζιοβάνι να στέκονται απέναντι από τους «τρεις» με τα πιάτα τους.

Νικήτρια ήταν η Λία, η οποία μπήκε στο pantry για να μάθει τα πλεονεκτήματα της και τα μειονεκτήματα που μπορούσε να μοιράσει.

Η Λία είχε τη δυνατότητα να μην μαγειρέψει και να περάσει απευθείας στους «11», ενώ επέλεξε τον χρόνο που θα είχαν στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν οι διαγωνιζόμενοι.

Η ίδια επέλεξε να ανέβει στον εξώστη και έδωσε από 90 λεπτά σε Τζαμάλ, Ανούς, Παύλο, Μαρία και Μαργαρίτα, οι υπόλοιποι είχαν από 60 λεπτά για να δημιουργήσουν ένα μενού σε τρεις μπουκιές.

https://streamable.com/0a9xvv

Οι παίκτες φαίνεται ότι δυσκολεύτηκαν αρκετά και μάλιστα ο χρόνος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τα πιάτα. Στη λήξη του ο Αλέξανδρος των 60 λεπτών και η Μαρία των 90 λεπτών δήλωσαν ότι δεν κατάφεραν να στήσουν πιάτα.

https://streamable.com/398wap

Όσο οι κριτές δοκίμαζαν το πιάτο του Ιωάννη η Μαργαρίτα παρακάλεσε την Ανούς αν πάρει την κάρτα να μην την μεταφέρει στην κόκκινη ομάδα. Η Ανούς της απάντησε ότι ο Διονύσης θα πάρει την κάρτα, αλλά αν την πάρει η ίδια… εξαγοράζεται για να μην το κάνει. Φυσικά όλα αυτά με μεγάλη δόση χιούμορ.

Ο Ιωάννης πήρε καλές κριτικές για τις μπουκιές του, ενώ ο Τζιοβάνι είχε το highlight στην προσπάθειά του με το μπαρμπούνι. Οι μπουκιές του Τζαμάλ ήταν μοιρασμένες σε καλές και μέτριες.

Το χτένι της Ανούς ήταν ωμό, ενώ το σέρβιρε για ψημένο με τον σεφ Κουτσόπουλο να χαρακτηρίζει την ημέρα της «όχι πολύ καλή».

Η προσπάθεια του Αλέξανδρου ήταν ημιτελής, καθώς δεν κατάφερε να σερβίρει το ορεκτικό του. Παρόλα αυτά οι κριτές ζήτησαν να δουν ότι είχε φτιάξει.

Ο Διονύσης πήρε εξαιρετικές κριτικές και για τις τρεις προσπάθειές του, ενώ η Μαργαρίτα πήρε καλές κριτικές σε 2 από τις 3 μπουκιές της.

https://streamable.com/bregpt

Η προσπάθεια του Παύλου ήταν νόστιμη αλλά έμεινε ερωτηματικό αν ήταν δημιουργική.

Η Μαρία είχε ένα υψηλού επιπέδου κυρίως πιάτο, όμως τα υπόλοιπα δεν ήταν καλά και γι αυτό τα άκουσε από τους κριτές.

Η μέρα για τον Νίκο Σκορδάκη ήταν καλή σύμφωνα με τους κριτές.

https://streamable.com/2zr0sj