MasterChef: Η Λία «καρφώνει» τον Διονύση – «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται τους άλλους»
Reality TV

MasterChef: Η Λία «καρφώνει» τον Διονύση – «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται τους άλλους»

MasterChef: Η Λία «καρφώνει» τον Διονύση – «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται τους άλλους»

Τι είπε για τη Μαρίνα, τον Παύλο και τη συγκίνηση στη συνάντηση με την κόρη της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα η Λία Μακροστεργίου που αποχώρησε από το MasterChef μετά την αναμέτρησή της με τον Παύλο και την απόφασή της να τα παρατήσει όλα. Η Λία μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, στη συγκινητική συνάντηση με την κόρη της, αλλά και τον Διονύση.

«Ήταν μια μέρα περίεργη, ένιωθα ζαλισμένη, θολωμένη. Την οικειοθελή αποχώρηση τη σκεφτόμουν από την αρχή. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες. Κάθε φορά έλεγα ένας μήνας να πάει χαμένος; Κι έτσι κρατιόμουν. Το μόνο βάρος μου ήταν το παιδί. Αν είχα πάει ελεύθερη ίσως να το ζούσα περισσότερο. Δεν περίμενα ότι θα κάτσω τόσο πολύ».

Μιλώντας για τη συγκινητική συνάντηση με την κόρη της είπε: «Της έκανα έκπληξη. Φύγαμε νύχτα με την αδελφή μου και πήγαμε στον Βόλο. Ήμουν σπίτι το πρωί και την περίμενα να ξυπνήσει. Εκείνη είδε την αδελφή μου και την πήρε αγκαλιά και νόμιζα ότι μου κρατά μούτρα. Μόλις με είδε όμως μου λέει “μαμά” και ήρθε και με πήρε μια αγκαλιά και είπα “πώς την άφησα;”».

https://streamable.com/zskofo

Μιλώντας, όμως και για τον Διονύση είπε: «Κάποια στιγμή άρχισα να απαντάω και δεν του άρεσε. Άλλαξε κι αυτός 100% απέναντί μου γιατί είχε συνηθίσει τη Λία να μην μιλά και να μην απαντά. Μου μίλησε απότομα, του απάντησα και ξεκίνησε…»

«Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες. Δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου καλά στον εγκλεισμό. Έχει νεύρα και έχει συνηθίσει να τα δέχεται ο κόσμος. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους, παρά εμένα».

«Με την Μαρίνα δεν θα έκανα παρέα έξω», τόνισε η Λία Μακροστεργίου και στη συνέχεια σημείωσε για την Ανούς: «Κάποια στιγμή που γύρισα το κεφάλι μου προς τον εξώστη και είδα την Ανούς πάνω από τον Παύλο, έπεσα ψυχολογικά. Μετά από λίγο μου μίλησε».

https://streamable.com/utjgs6