MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Σε κοιτώ γιατί έχεις αέρα… Βαρθαλίτικο»
Reality TV

MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Σε κοιτώ γιατί έχεις αέρα… Βαρθαλίτικο»

MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Σε κοιτώ γιατί έχεις αέρα… Βαρθαλίτικο»

Πώς φάνηκε το πιάτο του στους κριτές;

Να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο MasterChef βρέθηκε ο Παναγιώτης και από την πρώτη στιγμή άρχισε ένα παιχνίδι με επιτυχημένες ατάκες ανάμεσα στον διαγωνιζόμενο και τον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ενώ, λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο παίκτης που είχε «αέρα Βαρθαλίτικο» (σύμφωνα με τον Κουτσόπουλο) έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον περσινό νικητή του MasterChef.

«Όλα τέλεια. Στόχος μου είναι να μπω στο σπίτι και από εκεί και πέρα, γιατί όχι ο τίτλος», είπε αρχικά ο Παναγιώτης στους κριτές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ζητά να μάθει κάτι παραπάνω από τον παίκτη.

«Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, απλά τώρα μαγειρεύω και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για το πιάτο μου», είπε ο Παναγιώτης με τον chef να του απαντά: «Συγγνώμη που ενόχλησα».

https://streamable.com/416rws

Ακολούθησε η καθιερωμένη βόλτα του «θείου Leo» από τους πάγκους με τον Παναγιώτη να τον υποδέχεται λέγοντας: «Καλός τον φίλο μου τον καλό» και τον chef να απαντά: «Πότε γίναμε φίλοι». Και τον διαγωνιζόμενο να του λέει «σε έχω στο Instagram, εσύ δεν με έχεις».

https://streamable.com/e23rku

Η ώρα της κρίσης, όμως έφθασε με τον Παναγιώτη να φέρνει μπροστά στους κριτές το πιάτο του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον αποκαλεί «τσιγκούνη». Ενώ, λίγο αργότερα του είπε: «σε κοιτώ γιατί έχεις αέρα Βαρθαλίτικο», με τον παίκτη να απαντά πως έχει γνωριστεί με τον περσινό νικητή του MasterChef Σταύρο Βαρθαλίτη στο παρελθόν.

Ωστόσο, με τρία «ναι» ο Παναγιώτης μπήκε στο σπίτι του MasterChef.

https://streamable.com/mexvoe