MasterChef – Μαργαρίτα: Το τροχαίο που της στέρησε τον πατέρα της και η πρόταση γάμου από τον Χρήστο
Reality TV

MasterChef – Μαργαρίτα: Το τροχαίο που της στέρησε τον πατέρα της και η πρόταση γάμου από τον Χρήστο

MasterChef – Μαργαρίτα: Το τροχαίο που της στέρησε τον πατέρα της και η πρόταση γάμου από τον Χρήστο

Τι αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και μίλησε για όλους και για όλα. Μετά τη συγκίνηση που ένιωσε συναντώντας την Κατερίνα Καραβάτου, η πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα βρέθηκε στο πλατό μαζί με τη μητέρα της και αποκάλυψε αν έχει γίνει τελικά η περιβόητη πρόταση γάμου, από τον σύντροφό της, τον Χρήστο.

Η κα Σοφία συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε για το τροχαίο του συζύγου της και πατέρα της Μαργαρίτας, όταν εκείνη ήταν μόλις 3 ετών.

«Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στην μικρή μου κόρη την Ξένια να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχα τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν.

Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια ενός. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαργαρίτας.

https://streamable.com/tyvakx

Ωστόσο, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου υπήρχε και αυτή που αφορούσε στην περιβόητη πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη. Οι δυο τους είναι μαζί δύο χρόνια και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλούσε συχνά για εκείνον, όσο βρισκόταν μέσα στο MasterChef.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, εμφανώς αμήχανη, το παραδέχτηκε δημόσια, λέγοντας πως έγινε μία κίνηση για να πάει καλά η σχέση τους στο μέλλον.

«Έχει γίνει μία κίνηση, ένα δώρο, εγώ έτσι το ονομάζω, για να πάει καλά η σχέση μας η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα, απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι… Έχει γίνει! Δεν το κρύβω, απλά πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη», είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Τέλος, όμως, μιας και η Μαργαρίτα είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γάμο που θα ήθελε να κάνει –με κουμπάρο τον chef Κουτσόπουλο- η Κατερίνα Καραβάτου της χάρισε μια δωροεπιταγή 1.500 ευρώ για φτιάξει το νυφικό της.

https://streamable.com/vxjt32