MasterChef – Παύλος: Ξέσπασε για τον θάνατο της Δήμητρας της Λέσβου – «Λυπάμαι…»
Ελλάδα

MasterChef – Παύλος: Ξέσπασε για τον θάνατο της Δήμητρας της Λέσβου – «Λυπάμαι…»

MasterChef – Παύλος: Ξέσπασε για τον θάνατο της Δήμητρας της Λέσβου – «Λυπάμαι…»

Ο παίκτης του reality μαγειρικής αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Δημήτρη Καλογιάννη

Τραγικό τέλος είχε ο Δημήτρης Καλογιάννης ή αλλιώς Δήμητρα της Λέσβου, όπως ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία του νησιού, γεγονός που προκάλεσε βαθιά θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο άνθρωπος αγνοούνται εδώ και δύο μήνες και η δήλωση εξαφάνισης του έγινε με αρκετή καθυστέρηση από τους συγγενείς του, ενώ είχε φύγει από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν παρά τη θέλησή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα του Σαββάτου 9-10 Απριλίου 2021 -λίγες μέρες αφότου ο Δημήτρης Καλογιάννης έφυγε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο- ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε επί της της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Το θύμα εγκαταλείφθηκε ενώ η περιγραφή των Αρχών ήταν ότι πρόκειται για άνδρα μεταξύ 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ. κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά. Φορούσε λευκό παντελόνι και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος, όπως περιγράφεται και στο Silver Alert. Το σώμα προκύπτει ότι βρισκόταν επί δύο μήνες περίπου στα αζήτητα του νεκροτομείου, με τον αδερφό του να είναι εκείνος που τον αναγνώρισε τελικά.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη Δήμητρα και να στείλουν το μήνυμά τους μέσα από τα social media, ανάμεσα σε αυτούς και ο Παύλος από το MasterChef.

«Είναι καιρός να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι πετάμε στα σκουπίδια, γιατί τα απορρίπτουμε και με ποιο κόστος. Καλό ταξίδι Δήμητρα, λυπάμαι που αυτός ο κόσμος δε σε αγκάλιασε, ελπίζω να σε αγκαλιάσει ο επόμενος.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χάππιλος στο Instagram.