MasterChef: Τα γλυκόλογα του Χρήστου – Ο «κέρβερος» Ανούς – Ο βροντόφωνος Σκορδάκης και οι παρατηρήσεις του εξώστη που εκνεύρισαν
Reality TV

MasterChef: Τα γλυκόλογα του Χρήστου – Ο «κέρβερος» Ανούς – Ο βροντόφωνος Σκορδάκης και οι παρατηρήσεις του εξώστη που εκνεύρισαν

MasterChef: Τα γλυκόλογα του Χρήστου – Ο «κέρβερος» Ανούς – Ο βροντόφωνος Σκορδάκης και οι παρατηρήσεις του εξώστη που εκνεύρισαν

Οι παλιοί ήθελαν να βοηθήσουν, οι φιναλίστ δεν άκουγαν και οι φιλοξενούμενοι έλεγαν τα δικά τους

Η τέταρτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef είναι γεγονός και οι δύο φιναλίστ μπήκαν στην κουζίνα για να δείξουν τον χαρακτήρα τους και τη μαγειρική τους πορεία όλους αυτούς τους μήνες, μέσα από ένα μενού τεσσάρων πιάτων.

Το pantry ήταν ανοιχτό καθ’ όλη τη διαδικασία, η οποία διήρκησε τρεις ώρες, με τον εξώστη να προσπαθεί να βοηθήσει, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ούτε ο Διονύσης, ούτε η Μαργαρίτα, ήταν διατεθειμένοι να ακούσουν κανέναν.

https://streamable.com/i4jawd

Η δοκιμασία ξεκίνησε με άπαντες να έχουν τα βλέμματά τους στους δύο πάγκους. Ο «Χρηστάρας», ο σύντροφος της Μαργαρίτας της φώναξε πόσο όμορφη είναι από κοντά κι εκείνη… έκανε ζημιά.

Από την άλλη, η Ανούς δεν έφυγε στιγμή πάνω από τον Διονύση, ο οποίος την αποκάλεσε «κέρβερο».

«Κάτι τσιρίζει» φώναζε ο μπαμπάς του Διονύση κι εκείνος γέλαγε, χωρίς να τον ακούει.

Από την άλλη, ο Σκορδάκης, σε ρόλο… ντελάλη, είχε αναλάβει να ενημερώνει τους παίκτες για την ώρα με την ιδιαίτερη βροντερή φωνή του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπήκε στην κουζίνα και πέρασε από τους πάγκους, ενώ έκλεψε κι ένα τριαντάφυλλο, το οποίο έδωσε στον Χρήστο, για το τέλος. Εκείνος, συνομιλώντας με τους παίκτες στον εξώστη, είπε κάποια… γαλλικά και η αγαπημένη του, του έκανε παρατήρηση.

Τα ψεύτικα μύδια της Μαργαρίτας δεν βγήκαν και προχώρησε με το plan b της, ενώ η μαμά του Διονύση, η κ. Βάσω, του έδινε συμβουλές για το πώς θα κλείσει τα μπουκιά του.

https://streamable.com/abbe7a

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε τη Μαργαρίτα και εκείνη για ακόμα μια φορά έφυγε. Ο κριτής μετέφερε χαιρετίσματα από τον… κουλουρά των Εξαρχείων, φίλο της Μαργαρίτας και του Χρήστου.

Στα τελευταία 45 λεπτά ο Διονύσης άρχισε να αγχώνεται και η Ανούς προσπάθησε να τον ηρεμήσει, με ορισμένες παρασκευές και στις δύο κουζίνες να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελαν οι φιναλίστ.

https://streamable.com/jtflnc

Ο σάλτσα του Διονύση άρχισε να καίγεται και τον ειδοποίησαν οι συμπαίκτες του, ενώ εκείνος ζήτησε ησυχία. Η Ανούς προσπάθησε να τον συμβουλεύσει μετά και από προτροπή του Ιωάννη, αλλά εκείνος δεν άκουγε τίποτα.

Η Μαργαρίτα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη, αλλά οι συμπαίκτες της συνειδητοποίησαν ότι την τελευταία φορά που την είδαν έτσι κέρδισε το Silver Award. Η ίδια τα έριξε στον αγαπημένο της Χρήστο, που τον αποκάλεσε γρουσούζη!

«Δεν έπρεπε να κάνω τόσο περίπλοκα πράγματα και εκεί χάθηκε η μπάλα. Έχασα χρόνο με το να κάνω πειράματα στον τελικό του MasterChef», είπε η Μαργαρίτα.

Ο Στέφανος από την άλλη, σε ρόλο σχολιαστή, μίλησε για συμφέρον ορισμένων παικτών που «κόλλησαν» κοντά στη Μαργαρίτα αλλά και τον Τζιοβάνι.

«Στηρίζουμε η μία την άλλη. Ήρθαμε πιο κοντά και μαγειρικά υποστηρίζουμε η μία την άλλη», ξεκαθάρισε η Μαρίνα.

Στα τρία τελευταία λεπτά, η μαμά του Διονύση σταμάτησε να κοιτάει, η Μαρίνα ζητούσε να κάνουν ησυχία οι συμπαίκτες της και ο Σκορδάκης αντέδρασε άσχημα, καθώς έβλεπε προβλήματα στους πάγκους και προσπαθούσε να βοηθήσει τα παιδιά.

https://streamable.com/bt0nyt