MasterChef – Τελικός: Το σήκωσε η Μαργαρίτα! Τρελά πανηγύρια σε πλατό και Twitter
Reality TV

MasterChef – Τελικός: Το σήκωσε η Μαργαρίτα! Τρελά πανηγύρια σε πλατό και Twitter

MasterChef – Τελικός: Το σήκωσε η Μαργαρίτα! Τρελά πανηγύρια σε πλατό και Twitter

Το «μαργαριτάρι» είναι η πρώτη Ελληνίδα νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού

Τελικός MasterChef απόψε και για ακόμα μια φορά οι κριτές υποδέχτηκαν ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει τις συστάσεις, έχοντας δίπλα του τους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Ο σεφ ρώτησε τον Παύλο πόσα τεστ Covid έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν για τα τεστ δημιουργικότητας, αντιγραφής, πόσους καλεσμένους φιλοξένησαν στον διαγωνισμό και φυσικά πόσα αστέρια Michellen.

Άπαντες βρέθηκαν στο πλατό, με τον Διονύση και τη Μαργαρίτα στο κέντρο, περιμένοντας να μάθουν τις βαθμολογίες και τον νικητή.

 Οι βαθμολογίες

Η Μαργαρίτα, από την πρώτη δοκιμασία ήταν μπροστά με έναν πόντο (8) έναντι του Διονύση (7).

Ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκλείδωσε το κουτί με τις υπολειπόμενες τέσσερις βαθμολογίες.

Στη δεύτερη δοκιμασία στη Χαλκιδική με τα τοπικά προϊόντα, η Μαργαρίτα βαθμολογήθηκε και από τους τρεις κριτές με 8/10, ενώ ο Διονύσης αντίστοιχα με 7/10.

Η Μαργαρίτα μέχρι στιγμής είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς και ο Διονύσης 14. Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Διονύση «έσκασε» και τα πειράγματα δεν έλειψαν.

https://streamable.com/7wnss5

Στην τρίτη δοκιμασία, επίσης στη Χαλκιδική, με το μενού του Fredrik Berselius, η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 7/10, ενώ ο Διονύσης 8/10. Η διαφορά μεταξύ των δύο μειώθηκε σε 23 και 22 βαθμούς αντίστοιχα, συνολικά.

Οι καλύτερες στιγμές της Μαργαρίτας, στο… πιάτο σας!

https://streamable.com/0tsw6k

Στην τέταρτη δοκιμασία, αυτή τη φορά στο πλατό του MasteChef, οι κριτές βαθμολόγησαν τη Μαργαρίτα με 7/10, ενώ τον Διονύση με 7/10.

Ένα βίντεο με στιγμές από τον διαγωνισμό, έφτασε για να συγκινήσει και να μοιράσει γέλιο, με τις καλύτερες ατάκες των κριτών.

https://streamable.com/zyuhwo

Στην πέμπτη και τελευταία δοκιμασία, ο Jason Atherton βαθμολόγησε τη Μαργαρίτα με 8/10 και τον Διονύση με 7/10.

Μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef και πρώτη γυναίκα νικήτρια του ελληνικού διαγωνισμού η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Κέρδισε τον Διονύση με 38 βαθμούς συνολικά και άπαντες έπεσαν πάνω της!

https://streamable.com/cs4al4

«Είναι λες και ζω ένα όνειρο και τώρα ξυπνάω σιγά σιγά. Δεν το πιστεύω», είπε η Μαργαρίτα και ο Κουτσόπουλος ζήτησε από τον αγαπημένο της Χρήστο να σταθεί στο πλευρό της.

«Τι κάνουμε τώρα;» ρώτησε η Μαργαρίτα και ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε το έναυσμα για χορό.

«MasterChef 5 τέλος, είμαστε εδώ για εσάς και έρχεται το MasterChef 6. Κάθε χρόνο θα είμαστε καλύτεροι, όσο είστε εδώ για εμάς», τόνισε ο Κοντιζάς και «τίποτα δεν θα είναι το ίδιο», πρόσθεσε ο Κουτσόπουλος.

https://streamable.com/1djtah

Δάκρυα χαράς στο Twitter

Ο κόσμος περίμενε από το ξεκίνημα του τελικού να ακούσει το όνομα της Μαργαρίτας ως τη νικήτρια του φετινού MasterChef και ξέσπασε σε έξαλλα πανηγύρια.