Ματίνα Νικολάου: Απάντησε στο ενδεχόμενο να «κοπεί» το «Καλό μεσημεράκι»
Πρωινές εκπομπές

Ματίνα Νικολάου: Απάντησε στο ενδεχόμενο να «κοπεί» το «Καλό μεσημεράκι»

Ματίνα Νικολάου: Απάντησε στο ενδεχόμενο να «κοπεί» το «Καλό μεσημεράκι»

Θα είναι αυτή η τελευταία χρονιά του Νίκου Μουτσινά;

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του Happy Day, με τη Ματίνα Νικολάου και τον Βασίλη Πορφυράκη να μιλούν μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή τους στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη και την τηλεοπτική «Βάνια» να απαντά για το μέλλον της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι».

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα», απάντησαν η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά και το αν αυτή είναι η τελευταία του χρονιά με το «Καλό μεσημεράκι», η Ματίνα Νικολάου απάντησε: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να «κοπεί» η εκπομπή εξαιτίας της επικαιρότητας, τόνισε: «Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα».