Ματίνα Ζάρα: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο
Νέα

Ματίνα Ζάρα: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο

Ματίνα Ζάρα: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Αύγουστο

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν τελικά να τραβήξουν η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος, με το πρώην ζευγάρι να έχει προγραμματίσει τον γάμο του στη Σκίαθο και μία εβδομάδα πριν από αυτόν, να τον αναβάλλει.

Η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που με μια ανάρτησή της στο Instagram έκανε γνωστό το γεγονός, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

Περίπου έναν μήνα μετά την κοινή απόφαση του ζευγαριού, η Ματίνα Ζάρα μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» για τον λόγο που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ο γάμος και οι δυο τους χώρισαν.

«Είχαμε πάει Σκιάθο, μετά στη Ρώμη και είχαμε κολλήσει κορονοϊό και εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί τον πέρασα ήπια. Ο Λάμπρος το πέρασε πολύ δύσκολα. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Είχαμε τα θέματά μας, τα οποία με τον καιρό φούντωσαν και καταλάβαμε, έστω και μία εβδομάδα πριν από τον γάμο, πως θα ήταν καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα και το λήξαμε σε ανθρώπινο και φιλικό επίπεδο. Υπήρχαν θέματα και όταν αυτά τα θέματα βλέπεις ότι δεν μπορούν να λυθούν, κάτσαμε και τα συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Η ζωή συνεχίζεται…».

«Όταν έγινε αυτό ήμασταν στη Σκιάθο. Οι γονείς μου ήταν εκεί και άλλος κόσμος που είχε έρθει για τον γάμο. Κάτσαμε κάτω όλοι μαζί και τους εξηγήσαμε. Οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου σε όλα.  Με τον Λάμπρο έχουμε επαφές, δεν έχει σημασία τι κάνουμε στα social media. Υπάρχει επικοινωνία, δεν είμαστε τσακωμένοι», πρόσθεσε, ενώ στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε:

«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Έχω μάθει στη ζωή μου ποτέ να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη, του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».

https://streamable.com/af8rmw