Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι συμμαθητές μου μού έλεγαν “γιατί δεν φοράς σουτιέν που έχεις τόσο μεγάλο στήθος;”»
Πρωινές εκπομπές

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι συμμαθητές μου μού έλεγαν “γιατί δεν φοράς σουτιέν που έχεις τόσο μεγάλο στήθος;”»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι συμμαθητές μου μού έλεγαν “γιατί δεν φοράς σουτιέν που έχεις τόσο μεγάλο στήθος;”»

Το bullying στο σχολείο εξαιτίας των περιττών κιλών και η σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πρόσωπο

Μία δύσκολη εβδομάδα περνά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με το τραγούδι που του ανατέθηκε να ερμηνεύσει μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, το βράδυ του Σαββάτου στο J2US.

«Θα κάνουμε musical αυτό το Σάββατο στο J2US. Το “Βίκτωρ Βικτώρια”, θα κάνουμε αντιστροφή ρόλων. Θα πρέπει να μπούμε σε κάτι πολύ δύσκολο, δύσκολο και για εμένα. Μου ξυπνάνε και βιώματα και αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι κάποια τραγούδια που σου έχουν σημαδέψει την ψυχή», δήλωσε αρχικά στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Δεν ήθελα να το κάνω, αν ρωτήσεις μέσα τσακωθήκαμε. Προσπάθησα να το αλλάξω το κομμάτι αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γίνεται. Επειδή ότι μας έχουν δώσει το έχουμε πει, δεν έχουμε ζητήσει τίποτα ήθελα να παραμείνουμε πιστοί σε αυτό».

«Αυτό που έζησα στην πρόβα με  το καλσόν, με το σουτιέν, με το φόρεμα, η μεταμόρφωση αυτή, μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, που είχα τα πολλά κιλά και μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράς ένα σουτιέν που έχεις τόσο μεγάλο στήθος; Και τώρα καλούμε αυτό το πράγμα που το έχω διαγράψει από τον εγκέφαλό μου… Να το αντιμετωπίσω. Πολλές φορές αυτό που μπορεί να βλέπει ο κόσμος το χαχαχούχα, δεν είναι έτσι, δεν μπορείς να ξέρεις τι αισθάνεται ο άλλος ανά πάσα στιγμή. Το τραγούδι μου θυμίζει στιγμές από τους σχολικούς διαδρόμους, από αλλαγές ρούχως σε αποδυτήρια, στιγμές σε γραφεία παραγωγών δισκογραφικών που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας, που ήθελα να με αντιμετωπίσουν σαν αγόρι που μπορεί να αισθάνεται κορίτσι».

«Βρέθηκα πολλές φορές στη δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους για να μπορέσω να φύγω. Δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε τίποτα τέτοιο και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες και αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα. Δεν μπορώ να πω το όνομα αυτού που με στρίμωξε σε μια γωνία, με χούφτωσε και μου είπε “αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω κάριέρα”. Τον ξέρετε όλοι και είναι και πέραν πάσης υποψίας», τόνισε.