Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα δώρα του στην Ιλάειρα  Ζήση για τα γενέθλιά της και η ανακοίνωση – «Η οικογένειά μας μεγαλώνει…»
Ελλάδα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα δώρα του στην Ιλάειρα Ζήση για τα γενέθλιά της και η ανακοίνωση – «Η οικογένειά μας μεγαλώνει…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα δώρα του στην Ιλάειρα  Ζήση για τα γενέθλιά της και η ανακοίνωση – «Η οικογένειά μας μεγαλώνει…»

Ο έρωτας δεν κρύβεται...

Περίπου δύο μήνες έχουν απομείνει για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί  για την Κυριακή 28 Αυγούστου στη Λεμεσό της Κύπρου, ωστόσο σήμερα, οι δυο τους γιόρτασαν τα γενέλια της Ιλάειρας!

Ο θεατρικός παραγωγός θέλησε να κάνει ένα δώρο ζωής! Ο Μαυρίκιος χάρισε στην αγαπημένη του δυο σκυλάκια τα οποία ονόμασαν Tik και Tok.

Το ζευγάρι ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram,με την Ιλάειρη να αναφέρει:

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει με την Tik και τον Tok . Νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που είσαι άντρας μου .. δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από τον θεό . Εύχομαι στα δικά σου γενέθλια να μπορώ και εγώ να σου χαρίσω ένα μέλος της οικογένειας .. λίγο διαφορετικό από αυτό . Θέλω πολύ ένα μωράκι μαζί σου γιατί πιστεύω ότι θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μας . Δεν βλέπω την ώρα να σε παντρευτώ και να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου . Σ’αγαπώ πολύ .Δίκη σου για πάντα Ιλάειρα»

.