Meghan Markle: Η ανίερη συμμαχία της με τον κολοσσό που κάποτε κατηγορούσε
Κόσμος

Meghan Markle: Η ανίερη συμμαχία της με τον κολοσσό που κάποτε κατηγορούσε

Meghan Markle: Η ανίερη συμμαχία της με τον κολοσσό που κάποτε κατηγορούσε

Η συμφωνία με τη διεθνή εταιρεία...

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν τελικά. 28 χρόνια -και ένα Megxit- μετά τη δημόσια καταγγελία που είχε κάνει ως παιδί για «σεξισμό» σε πασίγνωστη εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν την πολυετή συνεργασία που ετοιμάζουν με τον κολοσσό Procter & Gamble. Το γνωστό ζευγάρι ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Κι αυτό διότι σε ηλικία 11 χρόνων, η Meghan Markle είχε καταγγείλει τη διάσημη εταιρεία για «σεξισμό» εξαιτίας μια διαφήμισης σαπουνιού που είχε κυκλοφορήσει. Ωστόσο, τόσο εκείνη όσο και ο πρίγκιπας Harry έθεσαν ως πυλώνα της συνεργασίας την προώθηση της ισότητας των δυο φύλων, τη δράση σε διαδικτυακούς χώρους χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες, αλλά και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος.

Στόχος του ζευγαριού, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, είναι να «χτίσουν πιο συμπονετικές κοινωνίες» και να προωθήσουν ένα πιο δίκαιο μέλλον για τα κορίτσια και τις γυναίκες.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν δεν ήταν άδικες, μιας και πολλές φορές το όνομα της εταιρείας έχει συνδεθεί με παιδική εργασία, πειράματα σε ζώα και μόλυνση του περιβάλλοντος και δεν συνάδει με το πνεύμα ισότητας και αλληλεγγύης για το οποίο «μάχονται» η Meghan και ο πρίγκιπας Harry.