Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Χαμός με τo photoshop στη φωτογραφία του περιοδικού Time
Κόσμος

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Χαμός με τo photoshop στη φωτογραφία του περιοδικού Time

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Χαμός με τo photoshop στη φωτογραφία του περιοδικού Time

Το ζευγάρι βρίσκεται στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο

Στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά, κατατάσσει το περιοδικό Time τη Meghan Markle και τον πρίγκιπας Harry.

Μάλιστα το περιοδικό βγήκε ανήμερα των 37ων γενεθλίων του πρίγκιπα Harry.

Η αμερικάνικη έκδοση του TIME φιλοξενεί τον δούκα και του δούκισσα του Sussex όπως είναι γραμμένο χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο ενώ εκτός από τις τρεις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού υπάρχει και ένα κείμενο γραμμένο από τον σεφ φίλο τους Jose Andres, του οποίου η φιλανθρωπική οργάνωση World Central Kitchen αγαπήθηκε από τους Sussexes και υποστηρίζεται από το ίδρυμά τους Archewell στην Ινδία και την Καραϊβική.

Ο Andres φημολογείται πως ανέλαβε την οργάνωση του πάρτι για τα 40α γενέθλια της Meghan Markle και ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά:

«Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν λένε απλώς τη γνώμη τους. Τρέχουν προς τον αγώνα… Το ζευγάρι είναι ευλογημένο μέσω της γέννησης και του ταλέντου και καμένο από τη φήμη. Θα ήταν πολύ πιο ασφαλές να απολαύσουν την καλή τους τύχη και να παραμείνουν σιωπηλοί. Δεν είναι όμως αυτό που κάνουν ο Harry και η Meghan, ούτε αυτό που τους χαρακτηρίζει».

Χαμός στα social media με το photoshop του ζευγαριού

Χαμός έγινε για το photoshop του ζευγαριού. Εκτός ότι φαίνεται να έχουν το ίδιο ύψος, ο Harry έχει και περισσότερα… μαλλιά!

Τα απίστευτα σχόλια στα social media αφορούν, εκτός από τα μαλλιά του Harry που πύκνωσαν, τη λαμπερή επιδερμίδα με τα ανοιχτά μάτια που θυμίζουν πόστερ από το Twilight. Σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός πως ενώ το Megxit έγινε για να βρουν την ιδιωτικότητά τους οι Sussexes, οι οποίοι έκαναν ένα ακόμα εξώφυλλο σε μια χρονιά με συνεντεύξεις πολύκροτες όπως εκείνη στην Oprah.