Mike: Στηρίζει δημόσια τη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού
Ελλάδα

Mike: Στηρίζει δημόσια τη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού

Mike: Στηρίζει δημόσια τη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού

Το μήνυμα και η ανάρτηση στο Instagram Story του

Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα. Αυτή η φράση σίγουρα μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό το όμορφο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Mike και την Έλενα Τσαγκρινού που μπορεί να έχουν περάσει πολλά, αλλά στηρίζουν ο ένας τον άλλον πάντα με πάθος και πολλή αγάπη.

Και μπορεί οι δυο τους να έμειναν για αρκετό καιρό χώρια λόγω της προετοιμασίας της Έλενας Τσαγκρινού για τη Eurovision, ο Mike, όμως είναι εκεί για να τη στηρίξει. Έτσι, έκανε και το βράδυ του τελικού του 65ου Ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέλεξε να μείνει στην Αθήνα και να μην συνοδεύσει την καλή του στο Ρότερνταμ (δεδομένου ότι ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε), αλλά φρόντισε να δώσει τον παλμό και να στηρίξει την Έλενα μέσα από το Instagram Story του.

Ζωγραφίζοντας μια κόκκινη γραμμή στο πρόσωπό του και δημοσιεύοντας στον λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, έγραψε: «Πάμε αδέρφια, ψηφίζουμε όλοι Έλενα Τσαγκρινού», αποδεικνύοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Έλενας και του El Diablo.