Mike: Συγκινεί με το μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου
Ελλάδα

Mike: Συγκινεί με το μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Mike: Συγκινεί με το μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Το βίντεο από την περίοδο των χημειοθεραπειών

Μετά τα δύσκολα που πέρασε και τον καρκίνο που αντιμετώπισε, ο Mike προσπαθεί να βλέπει τα πάντα με θετική σκέψη και δεν ξεχνά να λέει «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, που είναι σήμερα, ο Mike θυμήθηκε εκείνες τις μέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες, αλλά δεν ήταν μόνος, καθώς η σύντροφός του Έλενα Τσαγκρινού ήταν στο πλευρό του και τον έκανε να χαμογελά. Έτσι, δημοσίευσε για πρώτη φορά στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video από εκείνη την περίοδο και έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου! Αυτό το βίντεο που βλέπεις είναι από ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Έλενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο γιατί σκεφτόμασταν πώς θα ήταν αν έφευγα κρυφά από το νοσοκομείο, ενώ ήμουν υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ!

Απ’ ότι φαίνεται τελικά είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο γιατί τώρα που βλέπω αυτό το βίντεο δεν μου έρχονται στο νου κακές μνήμες, απλά γελάω και θυμάμαι ποσό αστείο ήταν εκείνο το βράδυ! Αγάπη μου σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.