Μίλτος Μακρίδης: «Έκλαιγα στον ύπνο μου, δεν μίλαγα σε κανέναν. Το “έφαγα” ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος»
Πρωινές εκπομπές

Μίλτος Μακρίδης: «Έκλαιγα στον ύπνο μου, δεν μίλαγα σε κανέναν. Το “έφαγα” ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος»

Μίλτος Μακρίδης: «Έκλαιγα στον ύπνο μου, δεν μίλαγα σε κανέναν. Το “έφαγα” ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος»

Ποιοι στάθηκαν στο πλευρό του στις δύσκολες στιγμές

Ο γνωστός παρουσιαστής, Μίλτος Μακρίδης, μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία είχε έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη οικονομική καταστροφή.

«Στα μέσα της δεκαετίας του 90’, έφτιαξα μαζί με κάποια ακόμη άτομα την πρώτη εταιρία Ίντερνετ στην Ελλάδα, η οποία ήταν πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Επειδή όμως, δεν γνωρίζαμε από επιχειρήσεις, βρήκαμε κάποιον ειδικό για να μας βοηθήσει, ο οποίος μάλιστα ήταν μεγαλοστέλεχος σε κρατική τράπεζα. Εκείνος όμως, έκλεβε τον κόσμο μέσα από την τράπεζα».

Εκείνη την περίοδο, ο Μίλτος Μακρίδης φρόντιζε οικονομικά την οικογένειά του αλλά είχε βοηθήσει και φίλους, μπαίνοντας ως εγγυητής στα δάνεια τους. Και τότε, έχασε αρκετά χρήματα.

Θέλοντας να εξηγήσει τον τρόπο που κατάφερε να αντιμετωπίσει τη δύσκολη οικονομική απώλεια, ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα χρήματα. Για εκείνον ήταν απλώς, ένα μέσο για να αναπτύξει τη δουλειά του.

«Η οικονομική απώλεια είναι ένας μικρός θάνατος. Στην αρχή, εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Έκλαιγα στον ύπνο μου, δεν μίλαγα σε κανέναν και απλά δούλευα γιατί έπρεπε να δουλέψω. Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα δεν ήταν τόσο η οικονομική απώλεια όσο αυτά που πέρασα αργότερα, από την ελληνική δικαιοσύνη ώστε να βρω το δίκιο μου. Προσπαθώντας να βρεις το δίκιο σου, τι περνάς από την ελληνική δικαιοσύνη. Το έφαγα ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος. Σκέφτεσαι ότι ο επόμενος που θα σε πλησιάσει με σκοπό να σου κάνει ζημιά, θα τον πάρεις χαμπάρι;» είπε ο Μίλτος Μακρίδης,».

Ο Μίλτος Μακρίδης εξομολογήθηκε πως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τον βοήθησαν οι φίλοι του και η οικογένειά του.

«Μου έλεγαν σταμάτα. Γιατί στρέφεσαι στην δικαιοσύνη; Εγώ δεν μπορούσα μέσα μου γιατί αυτό που συμβόλιζε το να παρατήσω να κυνηγώ το δίκιο μου, θα ήταν καταστροφικό για εμένα. Η ικανοποίηση είναι ότι καλά έκανα κι έμεινα σταθερός σε αυτό που εγώ πίστευα, παρά τα όσα μου έλεγαν».