Μιμή Ντενίση: Εργαζόμενη στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» η κόρη της
Νέα

Μιμή Ντενίση: Εργαζόμενη στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» η κόρη της

Μιμή Ντενίση: Εργαζόμενη στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» η κόρη της

Η Μαριτίνα ολοκλήρωσε τις σπουδές της και το καλοκαίρι θα εργαστεί στο πλευρό της μητέρας της

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση για το «Σμύρνη μου αγαπημένη», με την ίδια να αναχωρεί για Χίο και Μυτιλήνη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν ορισμένα από τα γυρίσματα της ταινίας.

«Πρώτα πάμε στη Χίο και μετά θα πάμε στη Μυτιλήνη για έναν μήνα. Για την ταινία θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς γιατί είναι εθνικό το θέμα», δήλωσε στο Happy Day και μίλησε για το cast των ηθοποιών που έχουν επιλεχθεί:

«Οι ξένοι ηθοποιοί είναι σοβαροί και δεν είναι καθόλου ψωνισμένοι, όσο μεγάλοι stars και αν είναι . Οι Έλληνες είναι πιο stars από τους ξένους».

Στον Πειραιά στήνεται η προκυμαία της Σμύρνης η οποία θα καεί για να είναι πειστικό το σκηνικό. «Αν η Περιφέρεια θέλει να το κρατήσει για τα 100 χρόνια, εμένα αυτή είναι η πρότασή μου. Θα κάνουμε μια μεγάλη συναυλία εκεί με μεγάλα ονόματα».

Η ίδια θέλησε να αφιερώσει την ταινία στη μητέρα της, ενώ όπως τόνισε της λείπει η Ολυμπία Δουκάκη και ο Κώστας Βουτσάς.

Τέλος, αποκάλυψε για την κόρη της: «Η Μαριτίνα θα δουλέψει με την ενδυματολόγο της ταινίας Φωτεινή Δήμου. Θα δούλευε έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι και της πρότεινα να είναι μαζί μου».

https://streamable.com/dwnbs8