Μιμή Ντενίση: Η απάντησή της στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου
Νέα

Μιμή Ντενίση: Η απάντησή της στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου

Μιμή Ντενίση: Η απάντησή της στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου

Τι είπε στη Ναταλία Γερμανού

Από την κριτική του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Μιμή Ντενίση, στο τελευταίο του podcast.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει ότι ήταν για Όσκαρ. Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη.Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη. Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;

Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία».

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για τα παραπάνω.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω», είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο έχει αποκατασταθεί.

«Θέλω να προχωράω μπροστά, με ωραία πράγματα, με ωραίες ιδέες… Τώρα, το να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος, τι είπα εγώ, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε.