Μιμή Ντενίση: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο μιλήσαμε, φάγαμε, φιληθήκαμε. Υπάρχει σχέση ανάμεσά μας»
Πρωινές εκπομπές

Μιμή Ντενίση: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο μιλήσαμε, φάγαμε, φιληθήκαμε. Υπάρχει σχέση ανάμεσά μας»

Μιμή Ντενίση: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο μιλήσαμε, φάγαμε, φιληθήκαμε. Υπάρχει σχέση ανάμεσά μας»

Τι είπε για τις επίμαχες δηλώσεις Λιάνη - Μικρούτσικου

Για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και τις δηλώσεις τόσο του Γιώργου Λιάνη, όσο και του Ανδρέα Μικρούτσικου που προκάλεσαν συζητήσεις, μίλησε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

«Διαφωνώ πλήρως. Δεν είναι ωραίο να βγαίνει ένας άντρας και να μιλάει για την σχέση του με μια γυναίκα. Εγώ αυτό που έχω τηρήσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το εξής, όταν κάτι που υπήρχε στη ζωή μου είναι κοινωνικά γνωστά, δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω και να με ρωτήσουν για αυτό. Αν όμως είχα μια σχέση και για κάποιους λόγους δεν θέλω να την αναφέρω, είναι δυνατόν να βγει ένας άντρας και να αρχίσει να την περιγράφει;», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση στο «Πρωινό μας».

Η ηθοποιός συνέχισε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Απορώ με όλα αυτά που έχουν γίνει και προσπαθούμε να φέρουμε τις γυναίκες σε ένα επίπεδο καλύτερο, γίνεται αυτό, το οποίο είναι ένα είδος μπούλινγκ προς μια γυναίκα. Ούτε προς τον άντρα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν δείχνει ευγένεια όλα αυτό».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, απάντησε: «Δεν έχουμε κάτι με τον Λάκη. Είναι κυρίως μια ψεύτικα ιστορία που διατηρούν τα sites για να πουλάνε. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Συναντηθήκαμε σε ένα σπίτι, μιλήσαμε, φάγαμε, φιληθήκαμε. Το να βγαίνει ένας άνθρωπος που κάνει σάτιρα, δεν θα το παρεξηγήσω κιόλας. Είπε ότι κατά τη γνώμη του ότι έχω πάρα πολύ αυτοπεποίθησή, αλλά τι θα πει αυτό; γιατί να με πειράξει;

Πόσα χρόνια θα σχολιάζω τι λέει ο Λάκης Λαζόπουλος για εμένα. Θα συνεργαζόμουν μαζί του αν βρίσκαμε κάτι που να μας αρέσει. Υπάρχει σχέση μαζί μας. Κάποιος που ασχολείται 20 χρόνια με μια γυναίκα, τον έχει απασχολήσει, είναι κοντά με αυτή την γυναίκα».