Μιμή Ντενίση: Παραλίγο να πέσει στο πλατό του «Πρωινού» – «Φεύγω τώρα. Φεύγω»
Νέα

Μιμή Ντενίση: Παραλίγο να πέσει στο πλατό του «Πρωινού» – «Φεύγω τώρα. Φεύγω»

Μιμή Ντενίση: Παραλίγο να πέσει στο πλατό του «Πρωινού» – «Φεύγω τώρα. Φεύγω»

Η ηθοποιός αγανάκτησε!

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Μιμή Ντενίση και κατά την είσοδό της, παραλίγο να βρεθεί στο πάτωμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να την υποδεχτεί και να τη συνοδεύσει στη θέση της, όμως εκείνη δεν είδε ένα μικρό σκαλοπατάκι, μπερδεύτηκε και παραλίγο να πέσει.

«Με μάτιασες», είπε η ηθοποιός στον παρουσιαστή και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι την ευθύνη την έχει ο Γιώργος Λιάγκας. «Γιατί δεν έχει ισορροπία αυτός. Από το πρωί έχει ένα θέμα. Έχει ένα μυϊκό θέμα αυτές τις μέρες».

«Έχω ένα νευροκαβαλίκεμα, δεν μπορώ να γυρίσω δεξιά. Επειδή κάθεται η Φαίη, γι’ αυτό», εξήγησε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συζήτηση που είχαν οι παρουσιαστές με την ηθοποιό, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε ποια είναι η σχέση της πλέον με τον Λάκη Λαζόπουλο κι εκείνη αγανακτησμένη απάντησε:  «Γιατί θες να μιλάμε για τετριμμένα πράγματα; Βαριέμαι! Ναι, βαριέμαι! Το είπαμε! Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, θέλω να είναι καλά, λυπήθηκα και για τη γυναίκα του, έκανε και ένα πολύ ωραίο βιβλίο… Γιατί πρέπει να βγαίνω στην τηλεόραση και να το λέω και να το ξαναλέω; Τέρμα ρε παιδιά, βαριέμαι! Δεν μπορεί να σου λέω για αυτά που κάνω και να συζητάμε πάλι αν έχω κόντρα».

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκρίθηκε ότι: «Μη με αδικείς γιατί σε έχουμε φιλοξενήσει φέτος τρεις φορές και έχουμε μιλήσει για την ταινία πάρα πολύ».

«Φεύγω τώρα. Φεύγω», είπε η Μιμή Ντενίση γελώντας και κατέληξε: «Γιατί να σε αδικήσω; Εσύ θέλεις συνέχεια να έρχομαι! Λοιπόν, έφυγα…»