Μιμή Ντενίση: Ποια ηθοποιό του The Crown θα δούμε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»;
Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: Ποια ηθοποιό του The Crown θα δούμε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»;

Μιμή Ντενίση: Ποια ηθοποιό του The Crown θα δούμε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»;

Στη Μυτιλίνη για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» με μια μεγάλη ομάδα από αξιόλογους ηθοποιούς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μιμή Ντενίση και τώρα είχε τη χαρά να υποδεχθεί μια πολύ σπουδαία ηθοποιό. Ο λόγος για την Αγγλίδα ηθοποιό Jane Lapotaire.

Η Jane Lapotaire που έχει διακριθεί για τις ερμηνείες της στο Broadway, αποτελεί μια διεθνούς φήμης ηθοποιό, που στη χώρα μας έγινε γνωστή ως «Η πριγκίπισσα Αλίκη» στο The Crown, αλλά και από το πέρασμά της από το Downton Abbey.

Η ίδια βρίσκεται στη χώρα μας, έπειτα από πρόσκληση της Μιμής Ντενίση να συμμετέχει στην ταινία – υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για τη Σμύρνη.

«Από σήμερα κοντά μας και η σπουδαία Αγγλίδα ηθοποιός Jane Lapotaire. Για όσους δεν την ξέρουν από τις μεγάλες ερμηνείες της στο Broadway. Όπως την Piaf για την οποία βραβεύτηκε με Tony σίγουρα την ξέρουν ως “πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας” από το περίφημο The Crown! Μαγεμένη κι αυτή με την Μυτιλήνη. Από αύριο γυρίζουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram η Μιμή Ντενίση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την Jane Lapotaire.

Η Jane Lapotaire θα αντικαταστήσει την Vanessa Redgrave στην ταινία, καθώς δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί για γυρίσματα στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

«Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα, Εκ μέρους της Tanweer Productions, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η guest star Vanessa Redgrave, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είναι εφικτό να ταξιδέψει αυτό το διάστημα και συνεπώς να ανταποκριθεί στη συμμετοχή της στην ταινία ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη. Ως εκ τούτου, η παραγωγή προχώρησε σε συμφωνία για το ρόλο αυτό, με την Jane Lapotaire, γνωστή σε όλους μας από τις δημοφιλείς σειρές The Crown και Downton Abbey, την οποία και καλωσορίζουμε στο cast της ταινίας. Ευχαριστούμε, Tanweer Team», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.