Μιμή Ντενίση: «Πολλές φορές με στενοχώρησε η κριτική αλλά όταν έχεις χιλιάδες να σε αγαπούν δεν μπορεί να σε επηρεάσει ο ένας»
Late night shows

Μιμή Ντενίση: «Πολλές φορές με στενοχώρησε η κριτική αλλά όταν έχεις χιλιάδες να σε αγαπούν δεν μπορεί να σε επηρεάσει ο ένας»

Μιμή Ντενίση: «Πολλές φορές με στενοχώρησε η κριτική αλλά όταν έχεις χιλιάδες να σε αγαπούν δεν μπορεί να σε επηρεάσει ο ένας»

Η ηθοποιός βρέθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα.

Για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη», τη μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στο διεθνές της καστ, στα εντυπωσιακά γυρίσματα, αλλά και σε ό,τι συνέβαινε όταν έκλεινε η κάμερα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στο ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να τα παρατήσει εξαιτίας της αρνητικής κριτικής.

«Δεν γίνεται να επιτρέψουμε ποτέ σε αυτούς που μας πολεμάνε να παρατήσουμε το πάθος μας» είπε αρχικά.

«Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων. Την κριτική τη δέχομαι και την επιδιώκω γι΄αυτό δεν είχα ποτέ αυλή. Τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε… Δεν μπορώ να πω ότι δεν με στενοχώρησε ποτέ, πολλές φορές με στενοχώρησε, αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ. Εγώ έχω δεχτεί μεγάλη αγάπη από το κοινό. Όταν έχεις χιλιάδες να σε αγαπούν δεν μπορεί να σε επηρεάσει ο ένας» πρόσθεσε.

Στον έρωτα έζησε μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες τρικυμίες.

Ο Γιάννης Φέρτης και ο Αντώνης Τρίτσης ήταν κομβικοί σταθμοί στη ζωής της, ο πρώτος υπήρξε δάσκαλος για εκείνη και ο δεύτερος ο άνθρωπος που της άνοιξε τα φτερά, όπως εξομολογήθηκε.

«Ο Γιάννης δεν με ερωτεύτηκε εξαρχής εγώ τον ερωτεύτηκα. Στον “Συμβολαιογράφο” ήμουν μικρή, πολύ άπειρη. Ο Φέρτης είχε αυτή την υπέροχη φωνή και εγώ τον έβλεπα και έλιωνα. Στη διάρκεια του σίριαλ με ερωτεύτηκε και μετά από έναν χρόνο παντρευτήκαμε. Ποτέ δεν ξεχνώ και πάντα το αναφέρω. Όσο ταλέντο και αν έχουμε κάποιος είναι αυτός που μας δίνει την κλωτσιά. Για εμένα ήταν ο Γεωργιάδης και ο Γιάννης ».

«Ο Αντώνης (σ.σ. Τρίτσης) δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Ήταν πολύ βαθιά η αγάπη μας. Ήρθε να με δει σε μία παράσταση αλλά τότε ήμουν παντρεμένη με τον Γιάννη. Μου είπε και με τρόπο πέραν του θεατρικού “μας γοητεύσατε” αλλά εγώ ήμουν αλλού».

«Μετά από έναν χρόνο πήγα να ζητήσω μαθητικά εισιτήρια για κάτι θέατρα και με κράτησε 2,5 ώρες. Και κατάλαβα ότι υπήρχε ένας ηλεκτρισμός, μετά από έναν χρόνο χώρισα και μόλις χώρισα και ήμασταν μαζί 7 χρόνια. Η απώλειά του είναι μία οδυνηρή ιστορία για εμένα».

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της υπήρξε και ο Σωτήρης Πολύζος. Όπως είπε αν δεν ήταν ανάμεσά τους η απόσταση καθώς η ίδια μένει στην Αθήνα και εκείνος στον Βόλο ίσως δεν είχαν χωρίσει.

«Η κόρη μου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι και είμαι τυχερή για εκείνη. Τον ανταγωνισμό μάνας κόρης στην εφηβεία δεν τον έχω βιώσει. Έχει μία αγάπη και τρυφερότητα προς εμένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες. Όσο προχωράει βλέπω πάρα πολλά κομμάτια του εαυτού μου στη Μαριτίνα».