Μίνα Κατσούλη: Τι απαντά η αδερφή του Σάκη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα
Reality TV

Μίνα Κατσούλη: Τι απαντά η αδερφή του Σάκη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Μίνα Κατσούλη: Τι απαντά η αδερφή του Σάκη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Πώς βλέπει η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη την παρουσία του γιου της στο Survivor

Πολύς λόγος για την παρουσία του Σάκη Κατσούλη στο Survivor και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία υπήρξαν και ζευγάρι γίνεται το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο παίκτες, λόγω και της οικειότητας που έχουν εξαιτίας της σχέσης που διατηρούσαν για χρόνια, έχουν προκαλέσει συζητήσεις για το αν στο μέλλον υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, την ίδια στιγμή ωστόσο που η Μαριαλένα, βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Η οικογένεια του Σάκη σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά, με την αδερφή του Σάκη να παίρνει θέση για όσα γίνονται. Η Μίνα παράλληλα ξεκαθάρισε στο «Πρωινό» ότι δεν έχουν κάνει χρήση του τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης, ακόμα και όταν ο αδερφός της τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor. Σκοπός του είναι να τα πάει καλά μέσα στο παιχνίδι αγωνιστικά, άλλωστε για αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από 5 ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο πάση θυσία», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε όσον αφορά στην προσωπική του ζωή:

«Είναι 30 ετών, δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην του σχέση, όπως έχει πει και ο ίδιος είναι κάτι που τελείωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει».

https://streamable.com/604qr2