Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δούλεψα ως μαραγκός και μπογιατζής στην καραντίνα – Δεν ντρέπομαι γι αυτό»
Νέα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δούλεψα ως μαραγκός και μπογιατζής στην καραντίνα – Δεν ντρέπομαι γι αυτό»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δούλεψα ως μαραγκός και μπογιατζής στην καραντίνα – Δεν ντρέπομαι γι αυτό»

Τα water sports και η «Φάρμα»

Με μπλε μαλλιά και μείον 15 κιλά, εμφανίστηκε μετά τη «Φάρμα» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος για έξι μήνες θα βρίσκεται στην Κρήτη, εκεί όπου μαζί με τον κουμπάρο του έχουν ξεκινήσει εταιρεία με θαλάσσια σπορ.

«Μέχρι 20 ετών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στους καταδρομείς. Είμαι 56 ετών και νιώθω σαν 15. Έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα, τα 37 ήμουν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων», δήλωσε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που έχει κάνει κατά καιρούς:

«Έχω δουλέψει μαραγκός και μπογιατζής στην καραντίνα. Τα μεγαλύτερα κέρδη μου τα πρόσφερε η νύχτα, όμως όπως έρχονται, έτσι και φεύγουν. Έχω φίλους με κατασκευαστικές και πήγαινα και έκανα μεροκάματα. Έπαιρνα 70 ευρώ το μεροκάματο. Δεν ντρεπόμουν, δηλαδή δεν ντρέπομαι να ζητήσω δανεικά και θα ντραπώ να δουλέψω;».

Όσον αφορά στη «Φάρμα» και το γεγονός ότι τη δεύτερη φορά που μπήκε σε αυτή, είχε άλλη αντιμετώπιση στη Μαρία Μιχαλοπούλου: «Όταν είσαι σε ένα παιχνίδι πας όπου σε πάει. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπετε. Η ίδια μου ζήτησε να την αφήσω από την προστασία μου για να προοδεύσει στις εργασίες και να δείξει αυτά που της έμαθα».

Όσο για το μπάνιο της Παναγιώταρου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του και να απαντήσει στη Φαίη Σκορδά, η οποία είχε σχολιάσει αρνητικά το γεγονός. «Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε ότι βάζει μαγιό και έρχεται για μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Άρα λοιπόν, αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου αγαπημένη.

Μου λέει έλα να κάνουμε χαβαλέ, από εδώ σε σένα η απόσταση. Άφησα τα σκεπάρνια και πήγα να κάνουμε αυτό που μου είπε, χαβαλέ δηλαδή. Θα έλεγε κανείς ότι πάω σε καμιά κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά».

Για τους Ντούπη και Κυριακή: «Είχαν κάνει τη γνωριμία από το ξενοδοχείο. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ τους. Υπήρξε αγνό φλερτ από την πλευρά του Ντούπη. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει. Μια γυναίκα που πετάει δεν προσγειώνεται ποτέ. Έκανε κι εκείνη την πολιτική και το παιχνίδι της. Ήξερα τι γίνεται από πίσω μου και τι λένε. Εκεί πήγα για να δουλέψω, όχι για να μαλώσω».

https://streamable.com/ffrofa