Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η συμμετοχή του στη «Φάρμα», ο Βλάσσης Μπονάτσος και οι καταγγελίες
Νέα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η συμμετοχή του στη «Φάρμα», ο Βλάσσης Μπονάτσος και οι καταγγελίες

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η συμμετοχή του στη «Φάρμα», ο Βλάσσης Μπονάτσος και οι καταγγελίες

Η σχέση του με την αγροτική ζωή και η θέση του για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο

Στην καρέκλα των «Χιούστον το λύσαμε», με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη έκατσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στο νέο reality του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα».

«Μπαίνω με όρεξη μέσα, πολύ καιρό καθόμαστε. Έχω κάνει πτώση με αλεξίπτωτο, είχα 11 πτώσεις. Έχω εμπειρία για τη “Φάρμα”», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε για την επιτυχία που έζησε μετά από τους «Ψίθυρους καρδιάς»:

«Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και κάποια στιγμή θύμωσα κιόλας με κάποιες εκδηλώσεις θαυμασμού. Δεν ήμουν και κανένας γιατρός που βρήκε το φάρμακο. Με προβλημάτισε λίγο αυτό αλλά το διαχειρίστηκα. Κράτησα τους ίδιους φίλους, δεν τους αλλάζω και είναι και τσεκαρισμένοι».

Όσον αφορά στη σχέση του με την Ελένη Ράντου είπε: «Με κράτησε ζωντανό στο θέατρο και με έκανε να δω πιο σοβαρά τη δουλειά μου».

Στα γνωστά «διλήμματα» των «Χιούστον», κράτησε Σπύρο Παπαδόπουλο και έσκισε Φερεντίνο, κράτησε Κόκλα και «έστειλε» Ευθυμιάδη και προτίμησε Κατερίνα Στικούδη από Ελένη Φουρέιρα.

https://streamable.com/y0xgbd

Οι «Χιούστον» ζήτησαν να μάθουν για τη σχέση του με τον Βλάση Μπονάτσο και μια αστεία ιστορία τους. «Του χρωστάω ευγνωμοσύνη για την ευγένεια και την τρέλα του. Αμέσως κατάλαβε ότι θα κάνω πράγματα. Μας έχουν πετάξει έξω από στριπτιτζάδικα γιατί δεν είχαμε να πληρώσουμε, έχουμε κάνει απίθανα γλέντια», δήλωσε και συνέχισε:

«Κατόρθωσα να έχω το δικό μου μονοπάτι, δύσβατο, μοναχικό αλλά είμαι περήφανος γι αυτό. Είναι επιλογή μου να έχω την όποια καριέρα έχω και ήθελα εγώ. Να κρατάω τους φίλους που θέλω εγώ και να κάνω τις δουλειές  που γουστάρω».

Σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο: «Είναι θλιβερά πράγματα, δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Έχω συνεργαστεί με τις κυρίες που τις έχουν κάνει και έχω να καταθέσω τα καλύτερα για αυτές και για τη Ζέτα Δούκα που είχα και δύσκολες σκηνές μαζί της. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Είναι θλιβερά αυτά και αν είχε συμβεί στην κόρη μου θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά σε εμένα και αναλαμβάνω το κόστος και το τίμημα των πράξεων μου. Θλίβομαι που καταξιωμένοι άνθρωποι που γνωρίζω πολύ καλά έχουν υποπέσει σε φάουλ, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνει και θα τους κατηγορήσει. Ποτέ δεν δίνω κλωτσιά στον άλλον να πάει παρακάτω. Το θεωρώ ανήθικο. Το θέατρο δεν παθαίνει ζημιά, είναι αθάνατο».

https://streamable.com/elmqjm

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει μπει σε μπουζούκια με άλογο, όπως και επίσης με τον σκύλο του σε «σκυλάδικο». Ο ηθοποιός μίλησε με την argo που μιλούσαν κάποτε στην Τρούμπα, ενώ το «πιο φλώρικο που έχει κάνει» είναι να πηδήξει με αλεξίπτωτο κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε «Κατερίνα σ’ αγαπώ Μιχάλης».

Η Κατερίνα, η σύντροφος του Μιχάλη βρέθηκε στο πλατό της έκανε καντάδα και στο τέλος της έδωσε κι ένα φιλί. «Είναι μια κυρία με Κ κεφαλαίο, με αγαπάει εμπράκτως», είπε ο ηθοποιός και στη συνέχεια δίδαξε ζεϊμπέκικο.

https://streamable.com/cjyed5