Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση»
Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση»

Οι άνθρωποι που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές

Για τη μουσική του πορεία, την έμπνευση μετά από έναν χωρισμό ή μια απώλεια και τους «φίλους» που χάθηκαν στα δύσκολα, μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», σημείωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε.

Αναφερόμενος στην έμπνευση που μπορεί να έρθει μέσα από ένα χωρισμό, ο ίδιος εξήγησε ότι «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του ξεκαθάρισε ότι «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

«Η Δήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπούλου σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου στην πορεία της επανεκκίνησης ήρθαν κοντά μου και με αγκάλιασαν», αποκάλυψε ακόμα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Αν έπαιρνα ένα τραγούδι μαζί μου στο διάστημα θα ήταν ο “Βυθός”. Πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σα να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα», συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Το καλοκαίρι ό,τι και να θέλω να με βρει, ξέρω τι θα με βρει. Θα με βρουν καμιά 40αριά συναυλίες», είπε ο ίδιος γελώντας, ενώ απαντώντας στο αν υπάρχει χώρος για έρωτα αυτή τη στιγμή στη ζωή του, ανέφερε ότι «Εγώ είμαι παιδί της βροχής, αυτά μου συμβαίνουν στα χειμωνιάτικα τοπία».