Μυρτώ Αλικάκη: «Έχουν πει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»
Νέα

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχουν πει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχουν πει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Η ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για όσα έχει «κατηγορηθεί»

Χείμαρρος ήταν σε συνεντευξη που παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία μίλησε για το κύμα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, αλλά και σε όσα της έχουν χρεώσει κατά καιρούς.

«Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα, δεν δίνω πάντα και τρομερή βάση σε όλα αυτά», δήλωσε μεταξυ άλλων η ηθοποιός και συνέχισε:

«Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου.Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση».

Αναγφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε: «Στα social media νιώθω πως είναι μάστιγα το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι έχουμε μια απίστευτη δήλωση επειδή μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ και να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας».

https://streamable.com/nwivc9