Μυρτώ Αλικάκη: Πώς θα ήταν σήμερα το «Μητσάκι» από τα «Υπέροχα πλάσματα»;
Νέα

Μυρτώ Αλικάκη: Πώς θα ήταν σήμερα το «Μητσάκι» από τα «Υπέροχα πλάσματα»;

Μυρτώ Αλικάκη: Πώς θα ήταν σήμερα το «Μητσάκι» από τα «Υπέροχα πλάσματα»;

Τι απάντησε η ηθοποιός;

Επιστροφή στο θέατρο και οι περισσότεροι ηθοποιό ετοιμάζονται για τις περιοδείες τους, όπως η Μυρτώ Αλικάκη με την παράσταση «Οθέλλος».

«Το θέατρο έχει την απίστευτη δύναμη του εδώ και τώρα. Της επαφής με το κοινό. Έχει τεράστιο διαφορά από το γύρισμα. Το γύρισμα μπορεί να ποικίλει, να είναι από κάτι υπέροχο μέχρι κάτι πολύ δύσκολο, εφιαλτικό. Υπό αντίξοες συνθήκες. Τα γυρίσματα εγώ τα λατρεύω, το τεχνικό κομμάτι, θα μπορούσα να είμαι διευθυντής φωτογραφίας. Μου αρέσει ότι όλοι οι άνθρωπο συγκεντρωνόμαστε και πρέπει να βγάλουμε ένα πλάνο που θα μείνει», δήλωσε αρχικά στο «φλΕΡΤ» και σε ερώτηση για το πώς θα ήταν το «Μητσάκι» από τα «Υπέροχα πλάσματα» σήμερα απάντησε:

«Δεν δίνω πολλές πιθανότητες να ήταν πολύ καλά. Σίγουρα θα ήταν έξω στον δρόμο, αλλά μπορεί να είχε αρκετή μοναξιά».

Αναφορικά με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο είναι μαζί στην παράσταση «Οθέλλος» τόνισε: «Είναι είδωλο, όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως άνθρωπος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ».

Σχετικά με τις συνεργασίες της: «Για καλή μου τύχη, από μικρή δεν ήθελα την “αρρώστια”. Πάντα με ενδιέφερε να περνάω καλά. Δεν πιστεύω καθόλου ότι για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, πρέπει να έχω έναν βούρδουλα από πάνω μου. Είμαι φιλότιμος άνθρωπος και δεν μου χρειάζεται».