Μύθοι, αλήθειες και δύο κουίζ για όσα ακούγονται για τα «πολύφερνα» πρόσωπα της τηλεόρασης σε όλα τα κανάλια
featured

Μύθοι, αλήθειες και δύο κουίζ για όσα ακούγονται για τα «πολύφερνα» πρόσωπα της τηλεόρασης σε όλα τα κανάλια

Μύθοι, αλήθειες και δύο κουίζ για όσα ακούγονται για τα «πολύφερνα» πρόσωπα της τηλεόρασης σε όλα τα κανάλια

Ο Γιώργος Μπέζας μάζεψε όσα ακούγονται από τη Μαρία Μπακοδήμου μέχρι την Ιωάννα Μαλέσκου και ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για το μέλλον εκπομπών αλλά και παρουσιαστών που αναμένουν τι πραγματικά θα συμβεί στην επαγγελματική τους ζωή την επόμενη σεζόν.

Αλήθειες, ψέματα και κουίζ έχει η σημερινή μέρα καθώς πολλά μπορούν να γραφτούν και άλλα όχι…

Στον ΣΚΑΪ όλα δείχνουν πως η Μαρία Μπακοδήμου έχει υπογράψει για να βρεθεί στην ώρα που «χηρεύει» μετά το τέλος της Ιωάννας Μαλέσκου, μια ζώνη πολύπαθη και που μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα. Ας ευχηθούμε σε ένα θαύμα και η σεζόν που έρχεται να έχει λιγότερη επικαιρότητα ώστε να ευνοηθεί και η ψυχαγωγία. Μένει να δούμε αν οι πολιτικές εξελίξεις δεν φρενάρουν όσα έφερε και συμφώνησε ο Ανάδρομος.

Άλυτος γρίφος μέχρι στιγμής, είναι τι πραγματικά θα συμβεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το My Style Rocks και την συνύπαρξη της στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στο Οpen τα στελέχη τηρούν στάση αναμονής τόσο για την πρωινή ενημερωτική ζώνη από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή όσο και για το Σαββατοκύριακο. Η Ευλαμπία Ρέβη φλερτάρει με το Σαββατοκύριακο ενώ η μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη της Χρύσας Φώσκολου, μαζί με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, μέχρι στιγμής έχει παγώσει. Στο κανάλι θεωρούν πως υπάρχουν πρόσωπα στον ενημερωτικό τομέα που μπορούν να αξιοποιηθούν και να στελεχώσουν τις εκπομπές για την επόμενη σεζόν.

Κάποιοι επίσης βλέπουν την Μάριον Μιχελιδάκη λίγο νωρίτερα ή και πολύ πρωί, πριν από την εκπομπή της Μαγγίρα και στη θέση της -αν τελικά υπογράψει -την Ίνα Ταράντου.

Στο Star, αν και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα είναι καλά στο Breackfast@Star, φαίνεται πως για την πρωινή ζώνη κάνουν ραντεβού για πρόσωπα που θα αναλάβουν το τιμόνι της εκπομπής. Μάλιστα μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να μην έκλεισε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, ωστόσο μια άλλη Ιωάννα θα βρίσκεται στο κοντρόλ της εκπομπής…

Στην ΕΡΤ η ενημέρωση εν όψει πολιτικών εξελίξεων έχει αργήσει να πάρει οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκπομπές της. Πάντως σε μια εκπομπή η παρουσιάστρια ζήτησε να μην έχει πάνελ καθώς πιστεύει πως εκτός από τη δόξα της κλέβουν και τα νούμερα!

Όχι ένα αλλά τρία τηλεπαιχνίδια θέλουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν στο Ραδιομέγαρο με τον Νίκο Κουρή να έχει ήδη αρνηθεί μεγάλη πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό για το «Δες και βρες» που θα συνεχίσει να μας κάνει παρέα τις καθημερινές.

Το άκουσα και το καταθέτω πως παρουσιάστρια που το κανάλι της δεν της κάνει τα χατίρια συζητά με τους απέναντι για να βρεθεί την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει υπογράψει και μπορεί και αυτό να είναι ένα μικρό παιχνιδάκι μπας και σώσει την παρτίδα.