Νάντια Μπουλέ: «Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη»
Ελλάδα

Νάντια Μπουλέ: «Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη»

Νάντια Μπουλέ: «Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη»

Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της και τη γνωριμία τους που οδήγησε στην τρυφερή σχέση τους

Στον καναπέ της εκπομπή DOT κάθισε η Νάντια Μπουλέ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το μωρό που περιμένει, τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ, αλλά και το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα.

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχε πάει το μυαλό μου καν και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Για καιρό είχα ταλαιπωρηθεί με γυναικολογικά προβλήματα και είχα την πεποίθηση ότι πολύ πιθανόν να μην μπορώ να κάνω παιδί», είπε αρχικά η Νάντια Μπουλέ και αποκάλυψε ότι ζήτησε στον σύντροφό της να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο.

«Όταν βγήκε θετικό εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά και του είπε κλέιστο. Δεν το πίστευε ούτε εκείνος. Κάναμε και δεύτερο τεστ και μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα ότι έχω την πεποίθηση ότι ίσως να είμαι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ, του είπα δύ και μου απάντησε “Συγχαρητήρια είσαι έγκυος”», ανέφερε στη συνέχεια η Νάντια Μπουλέ και αποκάλυψε πως δεν το πίστεψε μέχρι να γίνουν από τον γυναικολόγο της όλες οι εξετάσεις.

Και συνέχισε: «Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη. Η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Υπάρχουν εκείνες που το περιμένουν πώς και πώς και είναι όλο χαρά. Εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι το ότι θα αλλάξει αυτό που ζεις τώρα. Η χαρά ήρθε αργότερα, όταν έκατσε η πληροφορία».

«Την πρώτη εβδομάδα δεν μιλούσα στον σύντροφό μου. Το πρώτο τρίμηνο δεν είπαμε για την εγκυμοσύνη, ούτε στους γονείς μας», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ και ανέφερε: «Μου πήρε καιρό να νιώσω χαρά με αυτό που συνέβαινε».

Μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύντροφό της είπε: «Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Είχαμε γνωριστεί το 2010 σε ένα πάρτι και είχε πει στη Βίκυ Γεροθόδωρου να μας γνωρίσει για να συνεργαστούμε. Γνωριστήκαμε στα πεταχτά και την επόμενη μέρα κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού. Ξεκίνησε μια συνεργασία σε μουσικό επίπεδο και είχε το καλλιτεχνικό μου management. Δέσαμε ως παρέα και φίλοι και κάποια στιγμή στα πέντε χρόνια αυτό το πράγμα τούμπαρε.

Νομίζω ότι όλο αυτό το δικό μου προσωπικό ταξίδι με οδήγησε στο να εκτιμήσω κάποιες αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο που τα έβλεπα άλλα ως τότε δεν με τραβούσαν στους άνδρες. Με γοήτευαν πιο αρρωστημένες καταστάσεις και πιο ανώριμοι άνδρες. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση που εγώ άλλαξα – ο Γιώργος δεν άλλαξε- συνειδητοποίησα ότι τον είχα δίπλα μου».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου είπε: «Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου και είναι ίδια και του Γιώργου. Δεν μας έχει απασχολήσει ποτέ αυτό».

https://streamable.com/r1bl7t