Νάσος Γαλακτερός: Μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor
Νέα

Νάσος Γαλακτερός: Μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor

Νάσος Γαλακτερός: Μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor

Τι είπε για τον Παύλο Γαλακτερό και τη απόφασή του να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο

Στον Βασίλη Σκουντή στον Sport24 μίλησε ο Νάσος Γαλακτερός για την απόφαση του γιου του, Παύλου να συμμετέχει στο φετινό Survivor. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Νάσος Γαλακτερός αποκάλυψε ότι δεν είναι «άκαρδος» πατέρας και πως και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι στη συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αρχικά απαντώντας στην ερώτηση αν «ταρακουνήθηκε» που ο γιος του δήλωσε συμμετοχή στο Survivor είπε: «Ναι. Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια που βγήκε το Survivor έλεγε ότι θέλει να πάει. Ήταν 20 χρόνων τότε και του έλεγε “ Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν έναν 20χρονο, οπότε ξέχνα το”. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν από δυο μήνες και μου λέει “έκανα αίτηση και μου είπαν να στείλω ένα video. Τι λες;” και του απαντάω “αν σου πω όχι δεν θα στείλεις το video. Είσαι 23 χρόνων. Τι να σου πω».

Και συνέχισε: «Μπαίνω στη θέση του και θυμάμαι τη δική μου ηλικία. Είναι 23 χρόνων. Στην ίδια ηλικία ποιος μου μιλούσε εμένα; Έπαιζα 5άδα στην Εθνική Ανδρών. Είχα πάρει τη μεταγραφή από την ΑΕΚ για να πάω στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει κανένας. Ό,τι κι αν έλεγα θα έκανε αυτό που θέλει. Οπότε του έδωσα τον χώρο του. Τον εμπιστεύομαι, πήγε και κάθε βράδυ καθόμαστε και κοιτάμε τα μπαλάκια αν μπαίνουν»

Αναφερόμενος στην απόφαση του Παύλου να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει εκεί είπε: «Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας. Θέλει σαν τρελός να το περάσει αυτό. Αφού το θέλει να το κάνει».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα πήγαινε κι ο ίδιος στο Survivor απάντησε: «Επειδή παρακολουθώ Survivor και έχω μπει σε αυτό το πράγμα με την αγωνία ότι είναι και ο Παύλος μέσα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω».

https://streamable.com/49m8al