Ναταλία Γερμανού:  «Αισθάνθηκα εγώ άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου»
Νέα

Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνθηκα εγώ άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου»

Ναταλία Γερμανού:  «Αισθάνθηκα εγώ άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου»

Πώς σχολίασε η παρουσιάστρια τον τσακωμό Μικρούτσικου - Γκουντάρα στο «Ευτυχείτε»;

Ένας μικρός χαμός επικράτησε την Πέμπτη το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθήσει να δώσει τέλος στον τσακωμό των δύο ανδρών.

Το σκηνικό μεταδόθηκε και από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», με την παρουσιάστρια να στηρίζει τη συνάδελφό της, για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση.

«Άψογος ο χειρισμός της οικοδέσποινας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, ωστόσο οι συνεργάτες της δεν συμφώνησαν.

«Εγώ αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας που όλο αυτό το πράγμα διαδραματίστηκε μπροστά της. Βρέθηκε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε και ο Γρηγόρης, γιατί αν ισχύει ότι κάνει τις συζητήσεις που κάνει με κάποιο άλλο κανάλι, αυτή τη στιγμή είναι στην παρέα του “Ευτυχείτε” που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τα τέλη του μήνα. Ήταν ένα απότομο υπονοούμενο ότι εσύ παίρνεις το μέρος του ΣΚΑΪ γιατί εκεί θα είναι το σπιτάκι σου του χρόνου, αυτό του είπε. Μου θυμίζει την περίπτωση Σεφερλή – Ουγγαρέζου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Είναι Ιούνιος, ο μήνας των διαπραγματεύσεων, των μεταγραφών, των μετακινήσεων, αλλά καλό θα είναι να κρατάμε αγάπη, ευγένεια. Επειδή όλοι ξέρουμε τι θα κάνουμε του χρόνου, καλό είναι μέχρι το τέλος του μήνα να είμαστε ήρεμοι, κόσμιοι και γλυκείς».

https://streamable.com/9znorw