Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια περί απιστίας του Θάνου Καλλίρη: «Ήμουν λίγο άδικη μαζί του»
Νέα

Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια περί απιστίας του Θάνου Καλλίρη: «Ήμουν λίγο άδικη μαζί του»

Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια περί απιστίας του Θάνου Καλλίρη: «Ήμουν λίγο άδικη μαζί του»

Τι είπε για τις τηλεοπτικές εξελίξεις και την εκπομπή της;

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της με τον Alpha, την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και το σχόλιο περί απιστίας με παραλήπτη τον πρώην σύζυγό της Θάνο Καλλίρη.

«Η Ναταλία του χρόνου έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha. Από πέρσι ανανεώσαμε με τον σταθμό για δυο χρόνια», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Αναφερόμενη στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM είπε: «Δυσκολεύομαι να φανταστώ το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Από την άλλη μου είναι εύκολο να φανταστώ το Dancing with the stars με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Είναι ευφυές αυτό που σκέφτηκαν. Είναι λαμπερή, είναι μια χορευτική φιγούρα, μια χορευταρού παρουσιάστρια. Για το GNTM κάτσε να δούμε τι θα σκεφτούν».

Και για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι κορυφαία παρουσιάστρια και brand name. Η επιστροφή της γίνεται με τους όρους της, όπως τη θέλει και χαίρομαι που επιστρέφει πραγματικά».

Μετανιωμένη εμφανίζεται όμως για το σχόλιο περί απιστίας για τον Θάνο Καλλίρη: « Ήμουν λίγο άδικη μαζί του. Ήμουν σκληρή. Το παράκανα με το χιούμορ. Δεν ήταν τόσο πολύ όπως τα είπα. Με ταλαιπώρησε και τον ταλαιπώρησα, αλλά περάσαμε 5,5 όμορφα χρόνια μαζί και αγαπηθήκαμε πολύ. Ας κρατήσουμε αυτό».

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ανέφερε: «Ακόμη είναι Απρίλης. Αν με ρωτάς το μόνο που θέλω να αλλάξω από την εκπομπή είναι έπιπλα. Θέλω να πιστεύω ότι και το κανάλι συμφωνεί μαζί μου. Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει πρόταση για κάτι άλλο».

https://streamable.com/r5alch