Ναταλία Γερμανού – Μαρία Μπακοδήμου: Ο αμοιβαίος σεβασμός και η αγάπη ανάμεσά στις δύο παρουσιάστριες που η φετινή σεζόν τις βρίσκει «απέναντι» –  «Ας πάει και πιο πάνω από εμένα»
Πρωινές εκπομπές

Ναταλία Γερμανού – Μαρία Μπακοδήμου: Ο αμοιβαίος σεβασμός και η αγάπη ανάμεσά στις δύο παρουσιάστριες που η φετινή σεζόν τις βρίσκει «απέναντι» – «Ας πάει και πιο πάνω από εμένα»

Ναταλία Γερμανού – Μαρία Μπακοδήμου: Ο αμοιβαίος σεβασμός και η αγάπη ανάμεσά στις δύο παρουσιάστριες που η φετινή σεζόν τις βρίσκει «απέναντι» –  «Ας πάει και πιο πάνω από εμένα»

Οι δυο παρουσιάστριες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη

Στον ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου μπήκε η Μαρία Μπακοδήμου με τη νέα εκπομπή της «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ, την ίδια ώρα που η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» επέστρεψε στη μικρή οθόνη χωρίς να έχουν χάσει καθόλου από την αγάπη που τους έχει δείξει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια, χαρίζοντάς τους την πρώτη θέση στα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε ότι έριξε κλεφτές ματιές στην εκπομπή της φίλης της Μαρίας Μπακοδήμου, ενώ η δεύτερη εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για την πρώτη, παρά το γεγονός ότι τα νούμερα δεν την έκαναν σε καμία περίπτωση να χαρεί.

«Δεν είμαι terminator, δεν τρώω ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Έριξα κλεφτές ματιές στη Μαρία γιατί μου έστειλε η μαμά μου μήνυμα ότι έχει τον Αλιάγα που του έχω αδυναμία. Βέβαια της είπα καλή επιτυχία και δημόσια και ιδιωτικά. Είναι φίλη μου, την αγαπώ και την εκτιμώ, είναι αξιόλογη και είναι ένα κορίτσι μορφωμένο που μου αρέσει πολύ. Το είπα μέσα από την καρδιά μου και το εννοώ, ας πάει και πιο πάνω από εμένα».

Για την Κατερίνα Καραβάτου απάντησε: «Η Κατερίνα έκανε ωραία πράγματα στην τηλεόραση και όσα είχα δει πέρσι, έκαναν πολύ χαριτωμένη εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη. Φαντάζομαι ότι θα κάνει κάτι που να της ταιριάζει. Δεν έχουμε μιλήσει».

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε και τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μίλησε για την πρεμιέρα της και τα νούμερα τηλεθέασης.
«Έγιναν λάθη, τα περιμέναμε και καλύτερα τα πράγματα. Δεν χαρήκαμε με τα νούμερα, θα μπορούσαμε και καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε για τη Ναταλία Γερμανού:
«Δενμε αγχώνει η Ναταλία. Τη σέβομαι και την αγαπώ γιατί είναι φίλη μου».