Ναταλία Γερμανού: Ο έρωτας, η «νούμερο ένα» Ελένη Μενεγάκη και οι «απέναντι»
Νέα

Ναταλία Γερμανού: Ο έρωτας, η «νούμερο ένα» Ελένη Μενεγάκη και οι «απέναντι»

Ναταλία Γερμανού: Ο έρωτας, η «νούμερο ένα» Ελένη Μενεγάκη και οι «απέναντι»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρεμιέρα της, τις αλλαγές στην εκπομπή της και την προσωπική της ζωή

Πρεμιέρα πραγματοποίησε το Σάββατο το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», με την παρουσιάστρια να δηλώνει ιδιαίτερα αγχωμένη στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

Η Ναταλία Γερμανού, πέρα από τις ευχές που έστειλε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα γενέθλιά της, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κώστα Τσουρού και την προσθήκη του Δημήτρη Πανόπουλου, στις εκπομπές που θα βρεθούν «απέναντί» της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Να ζήσει το Σισσάκι και χρόνια πολλά, μικρούλα να μείνει με κόκκινα μαλλιά! Την έχω πάντα στην καρδιά μου, ξέρει εκείνη πως», ευχήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

«Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία», ανέφερε για την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από την ομάδα της.

«Ο συναγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας, μας ωθεί στο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου είναι φίλες μου. Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια πολυαναμενόμενη επιστροφή. Είναι ξεκάθαρα η νούμερο ένα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης», σχολίασε για τον ανταγωνισμό.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τα προσωπικά της: «Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά».

https://streamable.com/5tx4gt