Ναταλία Γερμανού: «Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις»
Πρωινές εκπομπές

Ναταλία Γερμανού: «Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις»

Ναταλία Γερμανού: «Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις»

Οι συζητήσεις για το Secret Song και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το Fame Story

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών πραγματοποίησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha, τις συζητήσεις για άλλες εκπομπές, αλλά και τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα με την οποία συμφώνησε.

«Όταν πλησιάζει ένα συμβόλαιο προς το τέλος του, γίνονται κάποιες προτάσεις πάντα. Απλώς εγώ δεν τις λέω ποτέ, δεν τις δημοσιοποιώ. Τα ζυγίζω τα πράγματα όταν φτάνει η ώρα και συνήθως παίρνω την απόφαση βασιζόμενη στο ένστικτό μου» απάντησε η Ναταλία Γερμανού, για τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τον Alpha.

Για το αν θα αλλάξουν τα πρόσωπα στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι επιθυμία της είναι να μην αλλάξει τίποτα, ενώ παραδέχτηκε ότι κάνει συζητήσεις για το Secret Song, το οποίο ωστόσο δεν θα βγει άμεσα στον «αέρα». Το Fame Story πάντως δεν φάνηκε να την αφορά.

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για ορισμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που ενώ βρίσκονται «απέναντι» φωτογραφίζονται και αγκαλιάζονται, απάντησε: «Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις και του έδωσα δίκιο γιατί πολύ απλά εκείνος ανήκει στην κατηγορία των παρουσιαστών που δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις και που πραγματικά δε συχνάζει σε πάρτι και καλέσματα. Απλώς κάνει τη δουλειά του και αν δεν σε χωνεύει σου το δείχνει. Τους προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε εγώ πολυπηγαίνω, γι’ αυτό ένιωσα μία ταύτιση».

Για το αν η ίδια παρακολουθεί πρωινές εκπομπές, τόνισε: «Βλέπω αρκετά ναι, ειδικά τις ώρες που δεν είμαι στο ραδιόφωνο. Προτιμώ εκπομπές που θα με ξεκουράσουν, θα με ψυχαγωγήσουν».