Ναταλία Γερμανού VS Άδωνις Γεωργιάδης: Άνοιξαν διάλογο στο Twitter για το σχόλιο στο πρόσωπο του Αντώνη Κανάκη
Νέα

Ναταλία Γερμανού VS Άδωνις Γεωργιάδης: Άνοιξαν διάλογο στο Twitter για το σχόλιο στο πρόσωπο του Αντώνη Κανάκη

Ναταλία Γερμανού VS Άδωνις Γεωργιάδης: Άνοιξαν διάλογο στο Twitter για το σχόλιο στο πρόσωπο του Αντώνη Κανάκη

Η απάντηση στον υπουργό και το δικό του σχόλιο

Σκληρή απάντηση στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την τοποθέτησή του στην εκπομπή του, «Ράδιο Αρβύλα», το βράδυ της Δευτέρας.

Η Ναταλία Γερμανού, fan της πλατφόρμας του Twitter, είδε το σχόλιο και αποφάσισε να απαντήσει στον υπουργό Ανάπτυξης, με τους δυο τους να ανοίγουν δημόσιο διάλογο.

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητο στο σχόλιο της παρουσιάστριας.

«Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες. Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος.

Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία.

Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιοσύνη πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalte ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;».

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».