Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν πάντα άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω. Και ξαφνικά γινόμασταν ζευγάρι»
Νέα

Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν πάντα άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω. Και ξαφνικά γινόμασταν ζευγάρι»

Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν πάντα άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω. Και ξαφνικά γινόμασταν ζευγάρι»

Όσα είπε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, την ηλικία της και τον αδελφό της

Αργοπορημένη αλλά κυρία όπως πάντα εμφανίστηκε στο «Στούντιο 4» η Νατάσα Καλογρίδη.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει αν της θυμώνουν διότι σέβεται τον εαυτό της και «οι κινήσεις μου και οι πράξεις μου δεν έχουν σκοπό να προσβάλλουν κάποιον».

Εξέφρασε την έντονη αντίρρησή της ότι σκοπός μας είναι να αρέσουμε στους άλλους.

«Δηλαδή αν αυτό που κάνει να αρέσεις στους άλλους δεν σε ικανοποιεί θα το κρατήσεις;» ρώτησε τους παρουσιαστές.

Η ίδια δήλωσε ότι ωρίμασε πολύ γρήγορα μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Ένωσε την οικογένειά μου και την έκανε μια γροθιά. Η αγάπη που μας έδινε η μητέρα μου μας δημιουργούσε το ήθος.  Δεν την είδαμε ποτέ να κλαίει, να πενθεί μπροστά μας. Δεν μας έδειξε ποτέ ότι μας χτύπησε μια τραγωδία, να νιώσουμε ανασφάλεια. Ήμουν 9 χρονών».

«Νατάσα κάτσε σε μία μεριά θα πάρω δραμαμίνη στο τέλος!» της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επειδή κουνιόταν συνέχεια.

Μιλώντας για την ηλικία της είπε: «Πιστεύετε στο wikipedia; Όλοι ανατρέχουν για να μάθουν υπεύθυνα πληροφορίες. Για μένα γράφει ό,τι να ΄ναι. Αλλού γράφει ότι είμαι γεννηθείσα το 63. Δεν φοράω ρολόι γιατί δεν μου αρέσει ο χρόνος».

«Έχω κάνει ψυχανάλυση πριν θελήσω να κάνω. Δεν ξέρω ούτε εγώ τα πάντα για μένα»

«Ο αδελφός μου είναι το alter ego μου» είπε για τον Αντώνη Καλογρίδη με τον οποίο θα δουλέψουν μαζί του χρόνου.

«Αν μου λέγανε πώς είναι ο ιδανικός άντρας, θα σου έλεγα ο Αντώνης. Μην την ψάχνεις την ιστορία, δεν είναι για πολλά πολλά αυτό!

Μου έχει τύχει να πω προσωπικά πράγματα σε άγνωστους ανθρώπους που δεν θα έλεγα ούτε στον Αντώνη.

Δεν ψάχνω έναν άντρα που να μοιάζει ή στον μπαμπά μου ή στον Αντώνη.

Αλλά αν ήμουν άλλη και δεν ήμουν η Νατάσα, ο Αντώνης θα ήταν ο τέλειος σύντροφος.

Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις  ήταν πάντα άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω. Και ξαφνικά γινόμασταν ζευγάρι. Έλεγα “ώχου, μακριά” Δεν μπορώ να την αποφύγω τη σχέση γιατί μεγάλωσα μέσα σε σχέση. Δεν θέλω να είμαι σε σχέση. Θέλω όταν είναι να συμβεί να είμαι καλά. Δεν μπορώ να το απαντήσω. Δεν θέλω να έχω έναν άνθρωπο να μου κρατήσει το χέρι μια δύσκολη στιγμή  γιατί δεν φοβάμαι τα δύσκολα, τα πολεμάω» είπε.

Η Νατάσα με τον αδελφό της, Αντώνη Καλογρίδη (NDP)

«Τα τελευταία δύο κλείστηκα στο σπίτι μου. Έχω να πάω δύο ολόκληρα χρόνια διακοπές. Αυτό που μας συνέβη ήταν πολύ άγριο» είπε.

«Έχουν γίνει συζητήσεις και για εκπομπές αλλά τα δύο τελευταία χρόνια κανείς δεν ήξερε αν θα ανοίξουμε» είπε.

Μίλησε όμως και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, βγήκαμε, τα είπαμε, ξαναβγήκαμε. Δεν ξέρω γιατί τα μίντια ασχολήθηκαν με αυτό. Είναι όπως η Τέχνη, δεν είναι ανάγκη να την κατανοήσεις. Δεν ξέρω τι κλικ σας έκανα μάγκες! Πήρα μία Derby (σοκολάτα) και είπα “αρχίζει το ντέρμπι”. Έτσι το αντιμετώπισα. Ήμουν περιζήτητη άνευ λόγου».

Μάλιστα μίλησε για το τι συνέβη στο αεροδρόμιο όταν προσπάθησαν να φύγουν από διαφορετικές πλευρές εκείνη και ο ποινικολόγος για να μην υπάρχει κοινή τους φωτογραφία.